“Gjennomsnittlig”
Anmeldelse av Big Horn Steak House - STENGT

Big Horn Steak House
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Biffrestaurant midt i hjertet av Trondheim!
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Big Horn burde vært helt i toppklasse hva gjelder kjøtt (det er tross alt deres spesialitet), men dessverre får man langt bedre råvarer og mørhet andre plasser til en rimeligere penge. Big Horn oppleves derfor også relativt dyrt i forhold til hva man får levert. Godt utvalg av ulikt kjøtt. Hyggelig og rent. Servicen mangler dessverre mye i forhold til oppfølging av bordene.

1  Takk, 387espenl

Anmeldt 14. november 2018

Alltid fått hva som forventes på Big Horn. Perfekt stekt biff og hyggelig service til tross for litt språkvansker.

Takk, kremly
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Vi var 5 personer som spiste, da vi skulle få hovedrett fikk vi ikke siderettene samtidig og måtte spørre opp om de... kelneren svarte passe forvirret at han hadde kontroll (noe han tydelig ikke hadde). Fikk til slutt maten etter mye fram og tilbake og venting. Fikk ingen kompensasjon for ventingen. Maten var god, men biffen ulikt stekt. Alt i alt, ikke en plass jeg vil anbefale. De har mye forbedringspotensiale i logistikken ved servering.

Takk, Ingridboneng
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Servitørene snakket dårlig norsk, så derfor var det veldig vanskelig å kommunisere/bestille med de. Ventet en og halv time på maten, og når den endelig kom, var kylling rå. Anbefales ikke et besøk der.

Takk, linehelle
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Først ventet vi en time på maten. Under måltidet gikk brannalarmen og alle måtte ut på gata. Ingen av de ansatte tok lederansvar i forhold til situasjoen, og vi ble ikke tilbudt noen kompensasjon for hendelsen.

Takk, ToveM69

Reisende som så på Big Horn Steak House, så også på