Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, men dårlig service.”
Anmeldelse av Big Horn Steak House

Big Horn Steak House
Vurdert som nr. 236 av 284 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 20 - USD 25
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Biffrestaurant midt i hjertet av Trondheim!
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, men dårlig service. Var 5-6 bord uten gjester men stappfulle av oppvask. Lite kunnskap om vin og stressa gutt som tydelig hadde nok å gjøre alene!

Dato for besøk: august 2020
Takk, fs098
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (143)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 143 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

Besøkte restauranten en ettermiddag nå i sommer (21. Juli). Venta først ti minutter før vi fikk bestille noe som helst, og deretter venta vi lenge før det kom noe drikkbart på bordet. Flaska med vin vi bestilte åpna servitøren på forhånd, og satte den bare ned på bordet før han forlot. Ingen skjenking av vann heller. Tydelig prega av stress (burde vært flere på jobb?). Ble senere ikke fulgt opp med om maten smakte eller noen påfyll av vann/vin, og måtte selv gi initiativ på at vi var ferdige å spise og ville se dessertmenyen. Herfra gikk det noe raskere, men fortsatt reagerer jeg på fraværelsen til servitøren. Kunne og burde vært mye mer på. Til sammenligning var opplevelsen på Big horn på Aker Brygge noe helt annet, og MYE bedre. Her må servitørene opp i ringene om de vil ha gjester der. Skuffende opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Toganyg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2020 via mobile enheter

Har spist ved flere forskjellige restauranter i denne kjeden. Denne opplevelsen var den beste jeg har hatt hos Big Horn.

Pga Covid-19 så var den naturligvis en mindre meny enn vanlig, men denne dekket det grunnleggende.
Jeg bestilte en hamburger med ostesaus.

Burgeren så bra ut når den ble servert. Pattyen hadde en fin størrelse, stekt medium +. God mengde salat og en fin mengde med ostesaus.
Hadde søtpotet fries ved siden, disse var tilberedt slik det skal være!

Alt i alt en bra opplevelse denne gangen, kanskje kjeden skal se til denne restauranten?

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Tom U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2020 via mobile enheter

Alt for dårlig levert av Big Horn. Fikk rå biff som måtte inn på kjøkkenet 2 ganger over en periode på over 1 time. De prøvde en ny biff som de heller ikke klarte å steke rett, siden det hadde gått så lang tid orket vi ikke vente lengre. Resultatet var at vi spiste biff hver for oss og betalte over 700 kroner for en elendig opplevelse. ALDRIG IGJEN!

Alt for sterk belysning også.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, stianh248
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2019 via mobile enheter

Absolutt den beste middagen på lenge, men til prisen så er det ikke annet å forvente.
Maten var uheldigvis litt kald da vi fikk den.

Dato for besøk: november 2019
Takk, trineevenshaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Big Horn Steak House, så også på

 

Har du vært i Big Horn Steak House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din