“God mat, men dårlig akustikk”
Anmeldelse av Big Horn Steak House - STENGT

Big Horn Steak House
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Biffrestaurant midt i hjertet av Trondheim!
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Ved ankomst ble vi i god koronaånd henvist til bordet der vi fikk bestilt entrecoter i begge størrelser. Tilbehør pommes frites (litt overstekt) og hvitløksgratinerte poteter (litt lite stekt/kokt). Allerede nå var det vanskelig å føre en normal samtale ved bordet. Samtalestøyen fra resten av lokalet var svært forstyrrende. Ikke fordi folk snakket spesielt høyt, men fordi akustikken ikke er tilpasset vanlig samtale med fullsatte bord.
Etter at vi hadde fått mat og drikke, forsvant servitøren, og ingen kom innom før vi fikk tak i en annen servitør som kunne gi oss salt/pepper, tannstikker og påfyll av bearnaise. Sistnevnte skulle de ha 30 kr for, unødvendig:-(
Kjøttet var passe stekt og smakte utmerket, men det ble for vanskelig å prate uten å rope, så vi tok kaffe og dessert et annet sted.

Takk, lillelordM

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, men dårlig service. Var 5-6 bord uten gjester men stappfulle av oppvask. Lite kunnskap om vin og stressa gutt som tydelig hadde nok å gjøre alene!

Takk, fs098
Anmeldt 21. juli 2020

Besøkte restauranten en ettermiddag nå i sommer (21. Juli). Venta først ti minutter før vi fikk bestille noe som helst, og deretter venta vi lenge før det kom noe drikkbart på bordet. Flaska med vin vi bestilte åpna servitøren på forhånd, og satte den bare ned på bordet før han forlot. Ingen skjenking av vann heller. Tydelig prega av stress (burde vært flere på jobb?). Ble senere ikke fulgt opp med om maten smakte eller noen påfyll av vann/vin, og måtte selv gi initiativ på at vi var ferdige å spise og ville se dessertmenyen. Herfra gikk det noe raskere, men fortsatt reagerer jeg på fraværelsen til servitøren. Kunne og burde vært mye mer på. Til sammenligning var opplevelsen på Big horn på Aker Brygge noe helt annet, og MYE bedre. Her må servitørene opp i ringene om de vil ha gjester der. Skuffende opplevelse.

Takk, Toganyg
Anmeldt 13. mai 2020 via mobile enheter

Har spist ved flere forskjellige restauranter i denne kjeden. Denne opplevelsen var den beste jeg har hatt hos Big Horn.

Pga Covid-19 så var den naturligvis en mindre meny enn vanlig, men denne dekket det grunnleggende.
Jeg bestilte en hamburger med ostesaus.

Burgeren så bra ut når den ble servert. Pattyen hadde en fin størrelse, stekt medium +. God mengde salat og en fin mengde med ostesaus.
Hadde søtpotet fries ved siden, disse var tilberedt slik det skal være!

Alt i alt en bra opplevelse denne gangen, kanskje kjeden skal se til denne restauranten?

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Tom U
Anmeldt 12. mars 2020 via mobile enheter

Alt for dårlig levert av Big Horn. Fikk rå biff som måtte inn på kjøkkenet 2 ganger over en periode på over 1 time. De prøvde en ny biff som de heller ikke klarte å steke rett, siden det hadde gått så lang tid orket vi ikke vente lengre. Resultatet var at vi spiste biff hver for oss og betalte over 700 kroner for en elendig opplevelse. ALDRIG IGJEN!

Alt for sterk belysning også.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, stianh248