Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig entrecote ”
Anmeldelse av Big Horn Steak House

Big Horn Steak House
Vurdert som nr. 236 av 287 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 20 - USD 25
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Biffrestaurant midt i hjertet av Trondheim!
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

300 g Entrecôte med peppersaus var meget godt. Mistenkte at det var lite tilbehør så bestilte ekstra pommes frites. Det var absolutt nødvendig. Vin til 112 kr glasset og meget sparsommelig med vin i glasset.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, Kåre Inge S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (143)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 143 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Ved ankomst ble vi i god koronaånd henvist til bordet der vi fikk bestilt entrecoter i begge størrelser. Tilbehør pommes frites (litt overstekt) og hvitløksgratinerte poteter (litt lite stekt/kokt). Allerede nå var det vanskelig å føre en normal samtale ved bordet. Samtalestøyen fra resten av lokalet var svært forstyrrende. Ikke fordi folk snakket spesielt høyt, men fordi akustikken ikke er tilpasset vanlig samtale med fullsatte bord.
Etter at vi hadde fått mat og drikke, forsvant servitøren, og ingen kom innom før vi fikk tak i en annen servitør som kunne gi oss salt/pepper, tannstikker og påfyll av bearnaise. Sistnevnte skulle de ha 30 kr for, unødvendig:-(
Kjøttet var passe stekt og smakte utmerket, men det ble for vanskelig å prate uten å rope, så vi tok kaffe og dessert et annet sted.

Dato for besøk: august 2020
Takk, lillelordM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, men dårlig service. Var 5-6 bord uten gjester men stappfulle av oppvask. Lite kunnskap om vin og stressa gutt som tydelig hadde nok å gjøre alene!

Dato for besøk: august 2020
Takk, fs098
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Besøkte restauranten en ettermiddag nå i sommer (21. Juli). Venta først ti minutter før vi fikk bestille noe som helst, og deretter venta vi lenge før det kom noe drikkbart på bordet. Flaska med vin vi bestilte åpna servitøren på forhånd, og satte den bare ned på bordet før han forlot. Ingen skjenking av vann heller. Tydelig prega av stress (burde vært flere på jobb?). Ble senere ikke fulgt opp med om maten smakte eller noen påfyll av vann/vin, og måtte selv gi initiativ på at vi var ferdige å spise og ville se dessertmenyen. Herfra gikk det noe raskere, men fortsatt reagerer jeg på fraværelsen til servitøren. Kunne og burde vært mye mer på. Til sammenligning var opplevelsen på Big horn på Aker Brygge noe helt annet, og MYE bedre. Her må servitørene opp i ringene om de vil ha gjester der. Skuffende opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Toganyg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2020 via mobile enheter

Har spist ved flere forskjellige restauranter i denne kjeden. Denne opplevelsen var den beste jeg har hatt hos Big Horn.

Pga Covid-19 så var den naturligvis en mindre meny enn vanlig, men denne dekket det grunnleggende.
Jeg bestilte en hamburger med ostesaus.

Burgeren så bra ut når den ble servert. Pattyen hadde en fin størrelse, stekt medium +. God mengde salat og en fin mengde med ostesaus.
Hadde søtpotet fries ved siden, disse var tilberedt slik det skal være!

Alt i alt en bra opplevelse denne gangen, kanskje kjeden skal se til denne restauranten?

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Tom U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Big Horn Steak House, så også på

 

Har du vært i Big Horn Steak House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din