“Søt fornøyelse”

Kjøkken: Norsk
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 20. juli 2020

Nydelig afternoon tea med eksepsjonell service. Maten smakte godt, men det ble for mye søtt i forhold til det lille vi fikk av brødmat/scones. De to bitte små sandwichene vi fikk var skuffende.

Takk, Tomme83
idaedonheim, General Manager på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Tomme83,
Takk for din tilbakemelding.
Vi skal melde tilbake til kjøkkenet om vi skal justere mengde salt ifht til søtt.

Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen,
Ida E. Dønheim.
Restaurantdirektør, Britannia Hotel

Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Som boende på hotellet var det naturlig å spise der. Stilen i lokalet er beholdt etter restaureringen, men litt endret lyssetting kan fremheve relieffene på arkitraven bedre! Og interessert betjening serverte kveldens skalldyranretning hyggelig og informerende. Ferske varer fra Trøndelagskysten. En strålende kveld!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, DagB45
idaedonheim, General Manager på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2020

Hei Dag,
Vi er glade for å høre at dere har hatt en fin kveld i Palmehaven:
Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake.

Ida E. Dønheim,

Anmeldt 12. juni 2020

Det var 4. gang vi drakk Afternoon Tea på Britannia. Dette kan de. Vi har tidligere vært på Savoy i London med flere. Det erikke ikke på det nivået, men det er svært bra. Vi ble godt tatt imot, det var regnvær og vi hadde ytterklær, tok oss straks med inn i den lukkede Britannia Bar og der kunne vi legge av de våte klærne. I Palmehaven fikk vi et bord helt ved veggen, de er små og ikke så tiltrekkende. Det var et annet bord ved Palmehaven som var ledig. Vi påpekte det, og hun byttet straks. (Øyensynlig et reservebord for VIPer. Det kom ingen der. Det samme skjedde forrige gang også. ) Bestill alltid Darjeeling, servert på porselenskanne. Middels Earl Grey er ingen reklame, dessuten serverer de den på metallkanner (som de kaller sølvkanner) Hun glemte sukker, det bør ikke gjøres. Pyramiden med mat er suverent bra. Clotted krem får de ikke helt til. Prisen 440.- er helt ok!. Derimot et svært lite glass Champagne Ayala til 140.- er for dyrt. Men samlet meget bra.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 286einara

Hei Einar,
Så hyggelig at du har besøkt oss igjen, og at du anbefaler oss til andre - de setter vi stor pris på.
Vi jobber kontinuerlig med detaljene, så plutselig håper jeg vi overgår forventningene.

Grunnet covid-19, så har vi valgt å ikke ha sukker på bordene, men servere ved ønske - men dette skal servitøren selvsagt spørre om.

Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake straks.

Ida E. Dønheim,

Anmeldt 3. februar 2020

Da vi kom til Palmeehaven, så ble vi ønsket velkommen av en veldig formell og stiv hovmester. Vi bestilte Egg Benedict og havregrøt spesielt, og vi opplevde at servitøren kom tilbake noen minutter senere for å høre bestillingen igjen for Egg Benedict var tydelig helt ukjent for ham. Da havregrøten endelig ble servert, så måtte vi selv gå på leting etter skje for servitøren visste tydeligvis ikke at man spiser havregrøt med skje. Buffeten var ikke imponerende i forhold til andre frokostbuffeter i Trondheim, - eller andre steder i Norge.Men man spiser i flotte omgivelser!

Dato for besøk: april 2019
Takk, Ingeborg56
idaedonheim, Leder  på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2020

Hei Ingeborg,
Takk for at du tar det tid til skrive tilbakemeldingen til oss.

Vi har valgt å ha en buffet med fokus på bærekraft og kvalitet i produktene, ikke mengden. Dette er annerledes enn hva andre hotellkonsepter kjører, men man har da muligheten til å velge fra a la carte menyen i tillegg.
Dette skal da selvsagt bli servert med riktig type bestikk.

Vi tar med oss tilbakemeldingen og vil sørge for en enda bedre opplevelse ved forhåpentligvis neste besøk.

Håper vi får gleden av å ønske velkommen tilbake.

Ida E. Dønheim

Anmeldt 18. januar 2020 via mobile enheter

Vi var en gruppe på seks som lenge hadde sett frem til årets julelunsj i Palmehaven, på Britannia Hotel.
Det startet med trengsel og tett kø ved inn-slippet, som var til irritasjon for gjestene som skulle inn- og ut av baren.
Vel inne i Palmehaven rådet et uprofesjonelt kaos for å få plassert alle gruppene - og det gikk iallefall ikke etter tur og orden.
Endelig ble det vår tur, og vi fikk et bord nede i haven.
Servitøren uteble fra vårt bord, selv om vi byttet på å sitte igjen ved bordet, slik at vi kunne få bestilt drikke, mens de andre forsynte seg av buffeten.
Det ble ikke mulig å få bestilt drikke før etter at alle seks hadde forsynt seg, og var igang med å spise.
Buffeten var en stor skuffelse! Ingen skalldyr, og lite utvalg av fisk, for å nevne noe. Dette var bare gjennomsnittlig, og knapt nok det.
Oppsettet av stasjonene var heller ikke tilpasset antall gjester, og det var vanskelig å komme seg frem og forbi hverandre på en god måte.
Vi valgte andre bordsetting fordi den første gav kun 1 time sitte-tid! Andre bordsetting startet 13:00 og hadde lengre sitte-tid, men vi opplevde at det ble ryddet allerede etter en time, og det gav jo hint om at en måtte skynde seg.
Nei, dette var ikke en 5-stjerners opplevelse på noen måte. Hverken mat, eller service innfridde. Og med et så lite eksklusivt lunsjbord harmonerer heller ikke prisen på kr.500,- per kuvert.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, fru_Kultur
idaedonheim, Leder  på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2020

Hei,
Dette skal vi absolutt ta til oss for å heve opplevelsen.
Som gjester i Palmehaven skal man ha minimum 2 timer sittetid, så her har det ikke blitt levert i henhold til hva som skal gjøres.

Vi bruker denne tilbakemeldingen og ønsker velkommen tilbake til en bedre opplevelse.

Med vennlig hilsen
Ida E. Dønheim
Restaurantdirektør Britannia Hotel

Reisende som så på Palmehaven, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Palmehaven? Del dine erfaringer!