Vi var en gruppe på seks som lenge hadde sett frem til årets julelunsj i Palmehaven, på Britannia Hotel.
Det startet med trengsel og tett kø ved inn-slippet, som var til irritasjon for gjestene som skulle inn- og ut av baren.
Vel inne i Palmehaven rådet et uprofesjonelt kaos for å få plassert alle gruppene - og det gikk iallefall ikke etter tur og orden.
Endelig ble det vår tur, og vi fikk et bord nede i haven.
Servitøren uteble fra vårt bord, selv om vi byttet på å sitte igjen ved bordet, slik at vi kunne få bestilt drikke, mens de andre forsynte seg av buffeten.
Det ble ikke mulig å få bestilt drikke før etter at alle seks hadde forsynt seg, og var igang med å spise.
Buffeten var en stor skuffelse! Ingen skalldyr, og lite utvalg av fisk, for å nevne noe. Dette var bare gjennomsnittlig, og knapt nok det.
Oppsettet av stasjonene var heller ikke tilpasset antall gjester, og det var vanskelig å komme seg frem og forbi hverandre på en god måte.
Vi valgte andre bordsetting fordi den første gav kun 1 time sitte-tid! Andre bordsetting startet 13:00 og hadde lengre sitte-tid, men vi opplevde at det ble ryddet allerede etter en time, og det gav jo hint om at en måtte skynde seg.
Nei, dette var ikke en 5-stjerners opplevelse på noen måte. Hverken mat, eller service innfridde. Og med et så lite eksklusivt lunsjbord harmonerer heller ikke prisen på kr.500,- per kuvert.