Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig skuffende hovedrett og sur betjening ”
Anmeldelse av Palmehaven

Palmehaven
Vurdert som nr. 76 av 283 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 40 - USD 60
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Spiste 3 retters meny. Forrett var helt Ok , hovedrett var veldig skuffende, overstekt kalv, kalde poteter som smakte som de var varmet opp i mikroen fra dagen før.

Dato for besøk: august 2020
Takk, twolden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
idaedonheim, General Manager på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Thomas,
Som svart til deg på epost, så vil dette bli tatt tak i.

Takk for tilbakemeldingen,

Med vennlig hilsen,
Ida E. Dønheim
Restaurantdirektør Britannia Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (97)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 97 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Palmehaven er et fantastisk sted. God mat og kunnskapsrike kelnere. Hadde en flott kveld i flotte omgivelser!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, RoesslandL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
idaedonheim, General Manager på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei RoesslandL,
Takk for en hyggelig tilbakemelding.

Håper dere besøker oss igjen ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen,
Ida E. Dønheim
Restaurantdirektør Britannia Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi var et par og hadde en hyggelig kveld med god mat og drikke. Grei service. Fine lokaler. Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
idaedonheim, General Manager på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Rolf,
Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen,
Ida E. Dønheim,
Restaurantdirektør Britannia Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

På gjennomreise valgte vi overnatting på Britannia med treretters middagspakke i Palmehaven. Vi var tre, og det var ingen problemer å velge fritt mellom rettene, alle måtte ikke ta det samme. Bra. Lokalet er jo også lekkert, da. Stjerner i himlingen og fontene i midten (som det var deilig når de skrudde av - litt for mye plaskelyd).
Vi tok også alle anbefalt vinpakke, pluss prosecco som aperitiff. Alt i alt betalte vi 2100 for drikke, samt anslagsvis 2400 for maten (inngikk i pakke sammen med rommet). For 1500.- pp forventer man en over gjennomsnitts matopplevelse.
Og maten var fantastisk. Perfekt biff som nesten kunne spises med skje. Godt matchede viner til. Bare gode ting å si til kjøkkenet. Meget bra!

Men så det som ikke fungerte. Det var vel fire forskjellige personer innom bordet det første kvarteret vi satt, blant annet en som verken snakket forståelig norsk eller engelsk. Usikker på hennes rolle. De andre var ellers hyggelige. Når vi så dem. Og det var etter bestilling kun når det ble servert. Ingen tur innom for å høre om maten smaker. Ingen spørsmål om påfyll av vin. Ingen påfyll av vann. Ingen spørsmål om man kanskje kunne tenke seg en kopp kaffe (eller noe annet) etter maten. Etter vi hadde sittet lenge og vel etter fortært dessert måtte jeg til slutte veive med armene for å oppnå kontakt slik at vi kunne få betale.
Kaffen ble til slutt tatt på O'Learys. Med mer oppmerksom betjening enn på Palmehaven. Jeg tror det ble mer driks der også.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Stig H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
idaedonheim, General Manager på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Stig,
Takk for at du sender oss en tilbakemelding.
Vi er glade for at kjøkkenet har levert en fantastisk matopplevelse til dere, så skal vi følge opp våre servitører slik at de også leverer en bedre opplevelse til dere som gjester.

Håper dere vil velge å besøke oss ved en annen anledning, for da en komplett opplevelse.

Med vennlig hilsen,
Ida E. Dønheim
Restaurantdirektør Britannia Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Nydelig afternoon tea med eksepsjonell service. Maten smakte godt, men det ble for mye søtt i forhold til det lille vi fikk av brødmat/scones. De to bitte små sandwichene vi fikk var skuffende.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tomme83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
idaedonheim, General Manager på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Tomme83,
Takk for din tilbakemelding.
Vi skal melde tilbake til kjøkkenet om vi skal justere mengde salt ifht til søtt.

Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen,
Ida E. Dønheim.
Restaurantdirektør, Britannia Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Palmehaven, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Palmehaven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din