“Trivelig personal”

Kjøkken: Norsk
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Afternoon tea! Godt nok, men lite personlig og litt samlebånd opplegg. Men det et få plasser på denne nivå i Trondheim. Smakene var gode, men ikke mer. Klart vert å prøve stedet!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, PPatrikk
idaedonheim, Daglig leder på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2020

Hei Patrikk,
Takk for din tilbakemelding.
Vi håper vi kan få ønske velkommen tilbake, og da imponere mer med vår Afternoon Tea.

Med vennlig hilsen,
Ida E. Dønheim - Restaurantdirektør.

Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Har tydeligvis ikke evne til å gjennomføre større selskap. Fraværende servitører.Må mase for å få drikke. Klarer ikke å rydde av bordet etter servering. Strykkarakter.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Tore S
idaedonheim, Daglig leder på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Hei Tore,
Takk, for din tilbakemelding.
Vi skal ta det med oss videre.

Hilsen,
Ida E. Dønheim - Restaurantdirektør Britannia Hotel

Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Var der på 120års jubileum. Makan til treg servering har jeg ikke vært borti.. såvidt de rakk å servere kaffe avec før skjenkestopp....maten var ok, ikke mer enn det, men tregheten trakk virkelig ned... Brukte tallerkener ble stående til vi ba de ta de med ut..

Prismessig ekstremt dyrt i forhold til hva som forventes....

Dato for besøk: september 2020
Takk, runek693

Hei Rune,
Takk for din tilbakemelding.
Når det gjelder tidspunktet for servering på cafe avec, så var det bestemt fra arrangør.
Det andre skal vi følge opp med servitørene.

Med vennlig hilsen,
Ida E. Dønheim - Restaurantdirektør Britannia Hotel

Anmeldt 13. august 2020

Var på arrangement i Palmehaven der de serverte "skalldyrplateau". Det skulle inneholde blant annet ferske reker. Omtalen av maten var svært tydelig på det. Det gledet vi oss til. Stor var derfor skuffelsen da maten ble servert med frosne reker som var tint for anledningen. Det holder ikke, Palmehaven. Lover dere ferske reker i omtalen, skal dere servere ferske reker, ikke reker som har vært frosne. Prisen tilsa høy kvalitet på råvarene, og dere påstår at dere leverer høy kvalitet. Frosne reker er ikke det samme som ferske reker!

3  Takk, gr0berg
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Om du er i Trondheim må du ikke gå glipp av Palmehaven! Spisesalen lever virkelig opp til restaurantens navn. Kelnerne var svært hyggelige. Stor creds til «Vichy» som ga oss en uforglemmelig aften. Maten var heller ingenting å klage på. Anbefales.

1  Takk, kravstoremeg

Reisende som så på Palmehaven, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Palmehaven? Del dine erfaringer!