“Lun atmosfære, god mat ”
Anmeldelse av Palmehaven

Palmehaven
Vurdert som nr. 80 av 400 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Norsk
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Var to dager på tur til Trondheim og bestilte bord her før vi kom. Vi var åtte personer og de fleste bestilte tre- retters meny. Flott interiør og kvite duker. Ikke så mange retter å velge mellom, og litt minus på peppersausen, men ellers var forrett med asparges og desserten (crème brulée) veldig god. God vin og prosecco.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, HSR_tips
Ida Elisabeth Dønheim, Daglig leder på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Hei HSR-tips,
Takk for at dere besøkte oss på deres besøk til Trondheim.
Veldig hyggelig å høre at kveldens Crème Brulée falt i smak.

Håper vi får gleden av å ønske dere hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anmeldt 24. mai 2021 via mobile enheter

Opplevelsen startet med en flott velkomst og svært god oppfølging gjennom hele måltidet. Vi fikk en god gjennomgang av de ulike tesortene og champagnene av en ivrig og proff servitør som taklet utfordrende spørsmål på strak arm. Selve oppsatsen med mat var i klassisk stil men med dristige variasjoner over temaet som falt i smak hos oss. Metningsgraden på måltidet var såpass høy at vi valgte å ta med søtsakene opp på hotellrommet for å nyte delikatessene der.

Dato for besøk: april 2021
Takk, losalex2233

Kjære Losalex2233,
Takk for en hyggelig tilbakemelding, så kjekt å høre at dere har hatt en fin stund på Afternoon Tea i Palmehaven.

Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen ved en annen anledning for flere gode opplevelser her hos oss på Britannia Hotel.

Anmeldt 2. mai 2021

Vi spiste frokost i Palmehaven under et opphold på Britannia hotell. Maten smakte godt, for all del, men vi mislikte hvordan vi ble behandlet av personalet. Vi fikk ikke kaffen vi hadde bestilt, før på andre forsøk, og selv da tok det 15 minutter å skaffe til veie en simpel capuccino. Det var hele tiden vanskelig å få kontakt med betjeningen. Til slutt bestilte vi en crepes fra kjøkkenet, men den tok det så lang tid å få (over 20 minutter) at vi ga opp og gikk. Den dårlige kundeservicen var ekstra lite hyggelig ettersom både én og to av servitørene til stadighet sto på pinne for og smisket med fire synlig rike fruer på et bord like ved. I Palmehaven følte vi rett og slett at middelklasseparet ble glemt, i skyggen av kvinnene med botox i panna og Gucci over skuldra.

Dato for besøk: mai 2021
3  Takk, miksalhok

Kjære Miksalhok,
På vegne av Britannia Hotel og teamet i Palmehaven, så beklager jeg på det dypeste for opplevelsen dere hadde under deres frokost.
Hos oss er samtlige gjester like viktige og samtlige skal ha en upåklagelig service.

Vi skal ta dette med oss, og sørge for at ved forhåpentligvis deres neste besøk, så har dere et annet inntrykk.

Anmeldt 16. mars 2021 via mobile enheter

BRAVISSIMO: Jeg er så utrolig glad for at jeg fikk være med og oppleve en av de fire kveldene hvor selveste trønderrockens far, Terje Tysland, inntok Palmehaven i ærverdige Britannia Hotel hvor han ble behørig feiret som Artist in Residence i anledning sitt 50-årsjubileum som artist og sine 70 spreke år.
Hotellsjef og restaurantdirektør Ida Dønheim ønsket velkommen, presenterte en utsøkt tre-retters meny og ledet taffelet med stødig hånd - slik hun pleier:
Posjert villkveite. Søtpotetkrem, syrlig agurk, tapiokachips og Avrugakaviar.
I glasset: Von Winning Paradisegarten, Riesling, Pfalz. 2019.
Stekt ytrefilet av kalv fra Røros. Pannestekt foie gras, brokkolini, selleri og trøffelkrem, pommes Anna og rødvinsjy.
Occhipinti SP 68, Rosso, Sicilia. 2019.
Ivoire Valhrona-sjokolademousse med ingefær og sitron, ingefærkrokan og sitronkrem.
Chateau Gravas Sauternes, Bordeaux. 2016.
Fantastisk mat, fantastiske viner som sto godt til rettene, fantastisk personale og en ubeskrivelig atmosfære i disse unike omgivelsene som toppet seg da Terje Tysland og hans band - som for anledningen var forsterket med Åge Aleksandersen, Odd Reitan og Brynjar Meling - inntok scenen og leverte en like fantastisk konsert.
Konseptet Artist in Residence hvor landets fremste musikere og sangere inntar dette unike hotellet er blitt en gedigen suksess. Og ikke uten grunn. For dette er rett og slett fantastisk og anbefales på det varmeste! ❤

Dato for besøk: mars 2021
2  Takk, frodet192
Anmeldt 1. mars 2021

Min kone og jeg skulle ha lunsj her. Vi har besøkt Britannia et dusin ganger siden nystarten, også flere ganger i Palmehaven. Vi fikk et fint bord, pianomusikk som var bra. Bestilling gikk greit. dvs. Jeg bestilte te, ikke noe spørsmål om sukker, det kom ikke. Ingen plass å legge den brukte teen, den kan jo ikke bli stående i kannen. Vi fikk sukker, men da hadde han glemt teskje. Veldig lang ventetid på smørbrød. Jeg fikk et strålende rekesmørbrød, min kone et veldig bra med sild. Dette var 5-stjerners. Derimot var serveringen ikke det. Måtte også vente lenge på regningen. Kunstustillingen er i høyeste grad verdt et besøk, 2 flotte keramikere, den ene erjo svært kjent fra Røros, og en malerinne som maler spesielle men litt spennende malerier. Britannia burde kanskje merke døren til konferanse avdelignen hvor bildene er litt bedre. Ikke alle er så godt kjent.

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, enare
Ida Elisabeth Dønheim, Daglig leder på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2021

Hei Einar,
Takk for din tilbakemelding.
Vi skal finne ut hva som har skjedd her, slik at dette ikke skjer igjen.
Hyggelig å høre at vårt rekesmørbrød og den flotte kunstutstillingen falt i smak.

Mvh,
Restaurantdirektør, Britannia Hotel

Reisende som så på Palmehaven, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Palmehaven? Del dine erfaringer!