“Afternoon tea”

Kjøkken: Norsk
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 3. april 2022

Var der sommeren 2021 for afternoon tea. Ble vist til bordet av høflig personale, og informert om menyen. Man får velge smak på teen selv.
Pent etasjefat hvor man nederst hadde to ulike sandwicher, en croissant og litt ost. I midten fikk vi scones med hjemmelaget bringebærsyltetøy og øverst lå dessertene som for min del (pga. allergi for nøtter) ble litt like. Tror 3 av 4 smakte noe med bringebær og sjokolade om jeg husker rett. Svært godt, men hadde vært fint med litt større variasjon på dessertbitene.

Alt i alt en koselig opplevelse, føltes som en ekte britisk afternoon tea.
Anbefales.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Rwrstd
Ida Elisabeth Dønheim, Daglig leder på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Hei Rwrstd,
Takk for en hyggelig tilbakemeldig, og det var veldig kjekt å høre at dere har hatt en flott stund i Palmehaven med vår Afternoon Tea.

Vi håper det frister til gjentakelse. Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 30. mars 2022

Vi har vært mange ganger i "Nye" Britannia, Fra Speilsalen, Vinbaren, Jonathan, Palmehaven mm .Rent arkitektonisk er det blitt et suverent sted med Palmehaven som et nytt klenodium. Vi var 4 til Buffet lunsj. Jeg hadde bestilt bord på oppsiden, da min ektefelle beveger seg dårlig. Det hadde de glemt, men de endret og vi kom på et fint bord. De spør oss om vann, vi sier ja: På regningen kommer 4 små flasker a kr56.- Skyhøy pris, og de burde spurt om hvor mange flasker det var behov for. Kaffe: De spurte om melk, men tross purring kom det aldri. Når det gjelder te har øyensynlig Britannia totalt manglende kunnskaper og forståelse, De har inngått avtale med Twinings, later som det er noe bra, virkeligheten er Twinings en masse produsent av billig posete Earl Grey. Tidligere hadde de i hvert fall en grei Darjeeling,, ikke lenger. Nå kun Earl Grey. Dessuten 2 merkelige teer i tillegg. De fleste steder med rennomé har jo et bedre utvalg av te. Når det gjelder vin har jo Britannia meget dyktige vinfolk, kan ikke de smake te ?! Buffeten varbra, men ikke verdtprisen.

Dato for besøk: mars 2022
2  Takk, enare

Hei Enare,
Takk for din tilbakemelding, og vi setter pris at du besøker oss ved flere anledninger.
Vi har tatt utfordringen vedrørende te, og har blant annet inngått ett samarbeide med Gravråk Teatelier, så ved neste besøk, så håper jeg du får en te som faller i smak.

Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 1. mars 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og fornuftige porsjoner.
Vi opplevde at vår servitør gjorde jobben litt ‘halvveis’ og virket heller ikke å være oppdatert på drikkealternativer, da det kun var Dahls øl som ble anbefalt. Måtte spørre etter vin og alkoholfritt alternativ. Hørte siden at andre bord fikk tilbud om ‘vinpakke’ til maten, og så også at andre bord fikk annen type øl, bl.a.
Måtte spørre etter kaffe til desserten, og der vi så at nabobordet fikk tilbud om påfyll underveis forduftet vår servitør når dessert og kaffe var på bordet.
Måtte også betale for vannflaske som ble åpnet og skjenket i glassene våre uten at vi fikk spørsmål om vi ville ha vann, kun om hvilken type vann vi ville ha. Greit å informere om at denne ikke er inkludert.
Men maten var kjempegod, og vi sitter igjen med et positivt inntrykk.
Forrett: stekt kamskjell, blåskjellsuppe ++
Hovedrett: lofotskrei, lever og rogn
Alternativ hovedrett: helstekt indrefilet av okse
Dessert: nemesis sjokoladekake med bær, sjokolademousse og yoghurtsorbet

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, mayelink

Hei Mayelink,
Takk for deres tilbakemelding og for at dere har besøkt oss i Palmehaven.
Jeg beklager at dere ikke har fått tilbud om alt det gode av drikke vi har å tilby, vi jobber kontinuerlig med å sørge for at våre servitører har all produktkunnskap for å kunne komme med gode anbefalinger.

Håper dere velger å besøke oss ved en annen anledning, for da en komplett opplevelse.

Anmeldt 25. januar 2022

Nydelig afternoon tea i flotte Palmehaven. Sandwicher var gode og scones også. Dessertene var bra sammensatt og smake godt. Britannia sin egen Earl Grey te er absolutt å anbefale. Oppfølging av servitør kunne vært bedre, derfor litt trekk.

Dato for besøk: januar 2022
1  Takk, Frode S

Hei Frode,
Takk for din tilbakemelding - og hyggelig å høre at du har hatt en fin opplevelse på Afternoon Tea i Palmehaven.
Jeg håper at ved neste besøk, så klarer vi å innfri til full pott!

Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Fine lokaler, god og spennende mat, men servicen var helt ok.. Vi var 7 stykker og ingen av oss hørte hva servitøren sa ved gjennomgang av meny og hva som lå på tallerknen. Dette ødela opplevelsen noe.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Sunnvabg

Reisende som så på Palmehaven, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Palmehaven? Del dine erfaringer!