“En stor skuffelse!”

Kjøkken: Norsk
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

For en gedigen skuffelse dette var!! Vi hadde virkelig gledet oss til en skikkelig smaksopplevelse på Palmehaven, da vi bestilte oss bord til sommerbuffeten, men dette ble alt annet enn en god opplevelse. Eggerøren var nydelig. Ellers var alt annet totalt smakløst! Alt SÅG veldig godt ut der det lå på bufferen, men det skuffet dessverre stort da en fikk maten på fatet, og fikk smakt på det. Jeg lurer virkelig på om kokkene har smakt på maten de lager!! Skikkelig skuffende kveld!!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, HuldraMon
CarlosAlvheim, Daglig leder på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2022

Hei HuldraMan og tusen takk for din anmeldelse.

Dette var kjedelig lesning og ikke slik vi ønsker å framstå.
Vi tar din tilbakemelding til etterretning i vår søken på alltid å forbedre oss og den er allerede videreført til vårt kjøkken.

Håper vi får anledningen til å ønske deg velkommen til en senere anledning og med det gjenopprette inntrykket du sitter igjen med etter dette besøket.

Ønsker deg en fin sensommer.

Mvh
Carlos F. Alvheim
Restaurant manager

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god sjømat, varm mat og gode søte kaker til kaffe. I tillegg en meget hyggelig atmosfære og god service. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Jostein V
Ida Elisabeth Dønheim, Daglig leder på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Kjære Jostein V,
Takk for en hyggelig tilbakemelding, veldig kjekt å høre at vår sommerbuffet falt i smak.

Velkommen tilbake skal du være for flere gode opplevelser.

Anmeldt 13. juli 2022

Ble lovet at alt kunne ordnes mtp allergi da vi tok kontakt i forkant slik at kjøkkenet kunne forberede seg. Da vi ankom, var ikke noe gjort. Opplevde å bli behandlet som hår i suppen av første kokken som vi møtte. Deretter måtte familien kjempe for å få mat som vi kunne spise. Maten som ble laget var av svært variert kvalitet. Det spente fra å smake soya, smakløst eller ok. For deg med allergi, velg et annet sted som kan og vil gi deg god mat

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 643gretek

Kjære 643gretek,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss, og vi beklager på det dypeste at deres opplevelse på sommerbuffet ikke har stått til forventningene. Allergier er noe vi tar veldig alvorlig og vi gjør alltid vårt ytterste for at samtlige skal ha et godt og trygt alternativ.

Vi tar med oss denne tilbakemeldingen i videre arbeide for å kontinuerlig kunne bedre oss, og håper at vi får muligheten til å rette på inntrykket ved en annen anledning.

Anmeldt 18. mai 2022

Jeg hadde svært store forventninger til opplevelsen med mat og artist i ærverdige Palmehaven.

Vi ble godt mottatt og servitøren viste oss til bordet og gav beskjed om at h*n var vår servitør i dag, og etter det var vedkommende nesten usynlig. Vi fikk bestilt drikke til maten, og det var det.

Vi fikk servert kanapeer til forrett.
Jeg skulle så gjerne ha visst helt sikkert hva det var jeg spiste, men fikk ikke kontakt med servitør for å spørre.
Krusaden var nydelig, gåselever-retten spennende og løyromen var også god.
Hovmester presenterte menyen noe senere, og jeg hadde nesten rett på alle smakene.

Vi fikk deretter servert kveite til hovedrett;
Denne var dessverre matt å se til og overkok, men fikk ikke kontakt med servitør for å si fra så maten ble spist.
Potetterta var svært god, vil tro den var laget med andefett.
Hovedretten som helhet var ikke Palmehaven verdig.

Desserten som var jordbærterte med vaniljeis var nydelig.
Tror dette er den beste vaniljeisen jeg har smakt, og jordbærterte var en vinner.

Total opplevelsen ble på mange måter ødelagt av manglende service.
Ja visst var der gjester som var mer spennende enn oss som servitør brukte all sin oppmerksomhet på.
Jeg tror ikke han som hadde invitert meg hadde samme smådårlige opplevelsen, da jeg er den som er opptatt av smaker og service.

Forventningen jeg hadde gjorde at dette ble en skuffelse.
Jeg kommer nok å besøke Palmehaven igjen, men totalen var ikke verd prisen.
Når det gjelder artisten var det akkurat som forventet.

Dato for besøk: mai 2022
2  Takk, Solveig V

Kjære Solveig,
Takk for din tilbakemelding og beklager sent svar fra vår side.
Vi har hatt en debrief med våre etter denne hendelsen, for å sørge at menypresentasjon og tilstedeværelse skal være som det seg hør og bør hos oss.

Ved neste besøk, så håper vi at dere får en opplevelse av Palmehaven slik den skal være.

Velkommen tilbake.

Anmeldt 10. april 2022 via mobile enheter

Utrolig dårlig service! Vi dro på afternoon tea, og følte oss ikke tatt godt imot.

Da vi kom virket det veldig hyggelig, og fikk god forklaring over hva som ble servert osv, da dette var første gang på afternoon tea.

Da maten kom, var det siste vi så noe av servitørene. Ingen oppfølgning, og dårlige holdninger ovenfor bordet vårres. Det å skulle få tak i noen, bare for å spørre etter vann ble vanskelig. Samtidlig sitter vi å ser at alle andre får topp oppfølgning, og servering.

Det å skulle få betalt, viste seg å skulle ta lang tid. Vi måtte spørre to servitører. Da vi hadde spurt, gikk den ene servitøren og dekket opp et nytt bord og den andre valgte å snakke med andre gjester isteden. Etter 15minutter, fikk vi endelig muligheten til å betale.

Den holdningen vi ble møtt med når vi skulle dra, gjør det ikke verdt å betale den summen.

Alt i alt, utrolig skuffet over opplevelsen og hvor forskjellige servitørene forholder seg til gjestene. Det at servicen skal være forskjellig, fra kunde til kunde - er ikke til å forstå.

Dato for besøk: april 2022
2  Takk, Hanne L

Hei Hanne L,
Takk for din tilbakemelding - og på vegne av Britannia Hotel, så beklager jeg på det dypeste at dere ikke har fått den servicen og oppfølgingen man skal kunne forvente, og skal få hos oss.

Jeg håper vi får muligheten til å rette på inntrykket ved en annen anledning - vi tar med oss alle tilbakemeldinger vi får i videre arbeide for å prestere bedre og gi bedre opplevelser til våre gjester.

Director of Operations, Britannia Hotel

Reisende som så på Palmehaven, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Palmehaven? Del dine erfaringer!