“Palmehaven er en diamant i Trondheim”
Anmeldelse av Palmehaven

Palmehaven
Vurdert som nr. 71 av 404 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Norsk
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 26. juli 2024 via mobile enheter

Palmehaven er ett ikon i seg selv, etter renoveringen som ble gjort av hotellet da de ble igjenåpnet for noen år siden så har alt blitt så nydelig og fått tilbake den sjarm som den hadde.

Palmehaven har noen av de hyggeligste servitørene, du blir alltid møtt med ett smil og dem behjelpelig slik som alle de andre på arbeiderene på hotellet.

Jeg fikk bare nøyt bare frokosten der, det er sant det dem sier, Hotellet har Norges beste hotellfrokost.

Å sitte i den ærverdige palmehaven som oser av historie, ærverdighet, eleganse men ikke minst klasse, er bare helt nydelig og at man kan fortsatt ta vare på slikt er bare helt nydelig.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, OC023

Anmeldt 8. september 2023 via mobile enheter

En velfylt og nydelig frokost, selv om jeg kom så seint som ti minutter før stenging denne fredagen. Alt var fremdeles ferskt og personalet tok meget godt vare på meg.

Dato for besøk: september 2023
Takk, lrj321
Anmeldt 19. august 2023

Maten var i og for seg upåklagelig, men ventetiden på maten var veldig lang. Det ankom gjester etter oss som ble betjent av samme kelner, og som fikk maten servert lenge før oss. Vi følte oss i grunn litt glemt og det var veldig vanskelig å få kontakt med kelneren. Etter 45 minutters venting fikk vi kontakt med en annen kelner hvor vi fikk etterlyst maten. Fikk den da etter kort tid av denne kelneren. Kelneren vår beklaget ikke ang. ventetiden, noe vi hadde forventet. Vi fikk heller ikke tilbud/spørsmål om mer drikke underveis i måltidet.

Dato for besøk: august 2023
    • Atmosfære
Takk, Benolini
Anmeldt 8. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk matkvalitet, på ypperste nasjonale nivå.

Men lite å velge mellom av alkoholfrie alternativer.

Noe interiør begynner å se slitt ut, som vårt vaklevorne bord.

Veldig hyggelig betjening.

Bør besøkes av voksne.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Tour59455595934
Amanda Emily Lorås, Annet på Palmehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2023

Kjære Tour59455595934,

Takk for fine ord og konstruktiv tilbakemelding. Det gleder oss å høre at maten og betjeningen har falt i smak. Så får vi se om vi ikke finner det vaklevorne bordet og kan rette opp i det.

Hjertelig velkommen ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen

Amanda Lorås
Restaurantkoordinator, Palmehaven

Anmeldt 15. juni 2023 via mobile enheter

På vinemakers dinner med charles heidsieck med en 6 retters meny. Ble vist til bordet av servitøren på en profesjonell måte. Må dessverre si at vedkommende servitør tapte seg utover i måltidet, da kollegaene holdt oppe både tempo og profesjonellitet virket det på oss som om vedkommende servitør var mest interessert i å få avsluttet kvelden. Maten vi fikk var godt tillaget og smakte godt, forutenom kveiten som nok har vært ferskere på et langt tidligere tidspunkt.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 005robertsen

Kjære 005robertsen,

Takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å skrive om din aften hos oss og at maten falt i smak. Det er trist å lese at service opplevelsen (og kveiten) ikke stod til forventingene og ikke måler seg med våre egne krav slik du forklarer det.

Håper vi har gleden av å kunne ønske dere velkommen ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen

Amanda Lorås
Restaurantkoordinator, Palmehaven

Reisende som så på Palmehaven, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Palmehaven? Del dine erfaringer!