Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsjbuffé ”
Anmeldelse av Thai Thai

Thai Thai
Vurdert som nr. 132 av 283 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Thai
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Veldig mye å velge i. God mat og hyggelig sted å spise. En plass for alle. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: september 2020
Takk, IreneJota
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 35 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Spiste buffet her, og det er godt utvalg men smaken er ikke så spennende. De var også treg å fylle opp maten. Jeg har bedre erfaringer hos Thai Thai i Steinkjer.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, MauriceAG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, helt på høyde med det man får i Thailand buffé til 199.- for voksne og 110.- for barn var absolutt verd hver krone.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, RonnyTo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2019

Om du jobber i midtby´n, shopper eller bare er i nærheten av Trondheim Torg og kjenner sulten komme snikende, er Thai Thai i 3. etg. på Trondheim Torg et godt alternativ å stikke innom. Kanskje ikke for å sitte lenge og kose deg, men vil du ha deilig Thai-mat til en rimelig penge, er dette en god løsning. Mye smak og rikt utvalg. Anbefaler også buffet til kr 229 inkl dessert og kaffe. Hyggelig betjening har de også.

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, torgeirvollset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

God mat her, godt utvalg i buffé. Trivelig lokale og hyggelige folk som jobber her. Rent. Synes prisene på buffé var litt stiv.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, FrkMarie89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thai Thai, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Thai Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din