Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Julebord”

Emilies Eld Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 3 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 22 - USD 29
Kjøkken: Europeisk, Fusion
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde reservert bord og forhåndsbestilt maten vi skulle spise. Vi fikk servert nydelig 3-retters med tilhørende vin til. Servitrisen var meget hyggelig og sjekket opp fortløpende at vi hadde alt vi trengte. Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, jeanettehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (680)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

140144 av 680 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2018

Siden vårt forrige besøk på Emilies Eld hadde det nå gått et år, og forrige besøk var en regelrett katastrofe med et havari at mat, ventetid laaangt over det du bør forvente av en restaurant (les 75 min.) og ikke minst en særdeles arrogant og frekk kelner som absolutt ikke hadde noe der å gjøre. Men det var historie. Nå tenkte vi å gjøre et nytt forsøk, for noe bør jo ha skjedd i positiv forstand siden sist gang. Vi ankom kl. 20:25 og fikk tildelt bord. Vi satt vel i ca. 20 min. før vi fikk bestilt. Jeg hadde lyst på lutefisk mens resten ønsket andre retter. Vi ble enige om at første gangs servering av lutefisken kunne serveres sammen med forrettene. Det tok 45 min. før dette kom på bordet. Klok av skade bestilte jeg andre gangs lutefisk med en gang slik at den kom sammen med de andre rettene kl. 21:55. Greit! Fikk etter hvert bestilt en enkel drink som det tok 30 min. å få på bordet. Da oppgjørets time kom så slet vi fælt med å få kontakt med kelneren. Vi var helt og holdent langt ned på prioriteringslista når det kom til oppmerksomhet. Jeg måtte fysisk ta tak i ham for å få oppmerksomhet. Etter det gikk det ca. 17 min. før regningen kom på bordet. Oppsummert sitter vi igjen med at lite var lært siden vårt forrige besøk, virker som om at vi ikke var viktige nok. Unnskyldning om det var så travelt går ikke hver gang dessverre. Synd! Det er en restaurant med trivelig atmosfære men hvis jeg som gjest ikke betyr mer enn det vi følte vi satt igjen med så finner vi sikkert en annen restaurant neste gang.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Karsten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Dette er en fin plass,så godt mottatt av betjeningen når vi kom.Vi hadde forskjellige behov,en vegetarianer,en med glutenallergi alle fikk etter behov. Treretters til alle gode smaker og en veldig hyggelig kelner.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, GunnarD14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018

Meget sentral beliggenhet. Restauranten har booking av bord på web som viste seg å oppgi fullbooket hele kvelden. En epost til restauranten gjorde sitt til at det ble ordnet et bord litt senere enn planlagt. God informasjon, svært god service og maten var bedre enn forventet.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, stha2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Var der i lukket selskap med 5 retters og vinpakke til. Alle rettene var nydelige, og med en kelner som var godt oppdatert på både mat og vin, ble dette en kulinarisk opplevelse av de sjeldne. Kjempefint lokale, og en bar hvor du kan ta en apperitif før maten. Anbefales på det varmeste. Prisklasse, høy, men verdt det. Skal tilbake i desember, det gledes.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bente V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Emilies Eld Restaurant & Bar, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Emilies Eld Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din