“Topp kveld”

Emilies Eld Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 7 av 410 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Europeisk, Fusion
Anmeldt 25. desember 2018

Koselige lokaler på Emilies Eld. Maten smakte fortreffelig, vi spiste en 3-retters og hadde vinpakke til. Servicen var topp, vi fikk presentert mat og vin på en utmerket måte. Anbefales

Takk, Sissel D

Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Spiste treretters her og ble servert bakt torsk til forret, langstekt svineside (en slags ribbe) og en dessert med multer, lakris, pepperkjeks +++
Kjempegod mat!! Kjøpte vinpakke til maten. Nydelig hvitvin til forretten, skuffende rødvin til hovedretten og en helt ok dessertvin til desserten. Alt i alt en meget hyggelig kveld, god service trekker også opp totalen!

Takk, Bjomis
Anmeldt 11. desember 2018

Vi spiste en nydeli entrecôte med rotgrønnsaker og en nydeliig rødvinsaus til. Mør og god biff med en god rødvin til. Til dessert ble vi server en meget god brunost is. Alt i alt en meget vellykket kveld.

Takk, kjellmorten
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Hadde forhåndsbestillt eget lokale og mat til 25 personer.God mat og bra service. Fint med servitører som presenterer menyen. Rask servering. Fikk fint lokale for oss selv i 2.etg.

Takk, Anita B
Anmeldt 28. november 2018

Hyggelig aften på Emilies Eld. Vi var to par som møtte opp en god stund før bordreserveringen. Satte oss i baren og nøt en god drink før middag. Bordet ble ledig litt før estimert tid. To av oss gikk for lutefisk og to andre for en treretters middag med vinpakke. Begge deler falt i smak hos de respektive. De tre rettene besto av bakt torsk til forrett, Langtidsbakt Svineside som hovedrett og Multe & Sjokolade til dessert. Rettene ble servert med gode viner. Lutefisken serveres i to omganger og her ble det valgt Øl og Akevitt til maten. Samme dessert ble valg etter lutefisken også.
Vi hadde en utmerket og behagelig servitør. Kvelden ble avsluttet i baren med hver vår drink. Dette var ikke første gangen for oss og vi kommer nok tilbake.

1  Takk, roarbi

Reisende som så på Emilies Eld Restaurant & Bar, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Emilies Eld Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!