Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”

Emilies Eld Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 5 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 22 - USD 29
Kjøkken: Europeisk, Fusion
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2020

Vi er veldig fornøyd etter vi besøkte Emilies Eld. Vi valgte forskjellige retter og var veldig fornøyd med både presentasjonen og smakene. God service og hyggelige omgivelser. Vi kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kathrineberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (694)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7276 av 694 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2020

Fem familiemedlemmer besøkte Emilies Eld. Dette ble en matopplevelse av de sjeldne. Alt stemte perfekt. Fem retter med drikkepakke til var helt magisk. Drikke til dessert var minst like god som overraskende. Hyggelige lokaler, meget dyktige servitører og av det beste i mat og drikke. Det er ikke første gang vi besøker stedet og de viser at de kan levere i toppklasse gang på gang. Tusen takk for stor opplevelse nok en gang. Bedre blir det ikke.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Berape
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Vi var 4 stk som markerte et avsluttet master studie på Emilies Eld Vi hadde alle sammen 5 retters menyen med vinpakke. Maten, vinen var veldig bra Det samme var personalet og servicen. Vegetarønsker ble håndtert veldig bra
Oppsummert var dette et av mine beste restaurant opplevelser i Trondheim

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 597geirt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Vi var en jubileumsgjeng på 13 som feiret. Emilies Eld var tilgjengelige og behjelpelige under hele forberedelsesprosessen og leverte iht avtale. Vår hovmester, Marte, drev programmet gjennom på profesjonelt og meget imøtekommende og hyggelig vis.
Det var andre gangen jeg var der i et lukket lag og denne kvelden bekreftet den første! Meget bra!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, AirlinCaptain
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Knall mat - knall service.
Anbefales på det sterkeste.
Hadde 15 års bryllupsdag med sammen med at annet vennepar.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, kvikt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Emilies Eld Restaurant & Bar, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Emilies Eld Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din