Hyggelig betjening, flott plass, deilig mat, god atmosfære! Absolutt verdt ett besøk dit, i alle anledninger
Emilies Eld! Berre gå dit 👌. Du får svært god service og ein smakfullt samansett femrettar. Tommel opp 😃
Vi er veldig fornøyd etter vi besøkte Emilies Eld. Vi valgte forskjellige retter og var veldig fornøyd med både presentasjonen og smakene. God service og hyggelige omgivelser. Vi kommer gjerne tilbake
Fem familiemedlemmer besøkte Emilies Eld. Dette ble en matopplevelse av de sjeldne. Alt stemte perfekt. Fem retter med drikkepakke til var helt magisk. Drikke til dessert var minst like god som overraskende. Hyggelige lokaler, meget dyktige servitører og av det beste i mat og drikke. Det er ikke første gang vi besøker stedet og de viser at de kan levere i toppklasse gang på gang. Tusen takk for stor opplevelse nok en gang. Bedre blir det ikke.
Vi var 4 stk som markerte et avsluttet master studie på Emilies Eld Vi hadde alle sammen 5 retters menyen med vinpakke. Maten, vinen var veldig bra Det samme var personalet og servicen. Vegetarønsker ble håndtert veldig bra
Oppsummert var dette et av mine beste restaurant opplevelser i Trondheim