“Anbefales”

Kjøkken: Europeisk, Fusion
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 5. juli 2023 via mobile enheter

Fin opplevelse - alt ble som forventet. God mat og god drikke. Bestilte drinker etter maten. Like fornøyd også med den opplevelsen.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Nina I

Anmeldt 23. mai 2023

Vi fikk topp service fra vi ankom. Bordet var klart og det var god avstand mellom bordene og behagelig lydnivå. Vann kom på bordet med en gang og menykartet ble presentert etter kort tid. Vi spiste oss gjennom deres 5 retters smaksmeny med oppgradert vinpakke. Alle rettene var fint anrettet og smakfulle. Vår kelner presenterte mat og vin på en utmerket måte og hadde god kunnskap. Vi kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Morten310
Anmeldt 21. mai 2023 via mobile enheter

Vi hadde en lite imponerende opplevelse på restauranten i går. To av seks måtte sende ut hovedretten da den ene biffen var overstekt og helt grå, mens den andre knapt hadde vært i panna. Den understekte kom tilbake etter lang ventetid, og var like blodig😳 Den overstekte var ok, men tilbehøret var nesten rått og potetene var kalde. Forrettene var også , i beste fall, ok. At vi hadde en kelner som sa sa oss imot og var uvitende og nedlatende når vi klagde gjorde at vi forlot restauranten like etter hovedretten. Dette holder ganske enkelt ikke standard!

Dato for besøk: mai 2023
2  Takk, britMosj_en
Anmeldt 30. april 2023

Veldig gode drinker og vennlige servitører. Oppegående og hyggelige ansatte som gjorde opplevelsen veldig bra. Likte særlig drinken «Zombie». 10/10

Dato for besøk: april 2023
Takk, Isabel O
Anmeldt 27. april 2023 via mobile enheter

Fikk oppleve winemakers dinner med Baron de Ley. Kjøkkenet på Emilies Eld leverte til toppkarakter. Sjøkreps, spekeskinke, piggvar, tartar, kyllingballotine og tomahawk kom på løpende bånd. Beste piggvar noensinne og tartaren ubeskrivelig god! Frister å gjøre en gjenvisitt snart!

Dato for besøk: april 2023
Takk, Passport38869889511

Reisende som så på Emilies Eld Restaurant & Bar, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Emilies Eld Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!