Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alle var fornøyde”
Anmeldelse av Le Bistro

Le Bistro
Vurdert som nr. 11 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Le Bistro er en uformell, rustikk fransk bistro med et stort utvalg franske oster, viner og tradisjonelle lunsjretter og ala carte meny. Le bistro har også en flott bar hvor du kan sitte og nyte gode coctails utover de sene kveldstimer. Du er velkommen til å nyte et måltid alene, med en gruppe venner og du kan selvfølgelig også booke bord til et større selskap eller forretningmiddag. Le Bistro er den beste restauranten i Trondheim når det kommer til kvalitet, kunnskap, service og utvalg.
Anmeldt 20. juli 2020

Både vegetarianeren og kjøttspiserne i gruppen var kjempefornøyde med maten vi fikk servert! Blomkålretten var utrolig god, og kjøttet perfekt stekt. Servicen var ypperlig, og av alle ting er toalettene blant de fineste og reneste vi har besøkt i Trondheim. Hyggelig å besøke en formell restaurant uten at stemningen blir for stiv.

Kommer definitivt tilbake for både kjøtt og grønnsaker!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kristinryd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (276)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 276 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

En god opplevelse i denne restauranten. Fin atmosfære og hyggelig servitør. God løksuppe. Stedet anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kristin966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat og hyggelig service på denne uformelle franske bistroen. Entrecôte-retten var perfekt. Dette stedet er virkelig verdt et besøk! Kommet gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 794sigurda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Nydelig 3 retters med røkt ørret, biff og jordbær med krem til dessert. Avslappet stemning og veldig trivelig servitør. Og her tar de smittevern på alvor. Antibac på alle bord. La merke til at kelner sprita hendene veldig ofte. Hit kommer vi veldig gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LeneL20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Supergod løksuppe, kjempegodt brød, min venninnes blomkål fikk også skryt, servisen var perfekt, ikke for lite, ikke for mye. God stemning i hele restauranten.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, OgMille
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Le Bistro, så også på

 

Har du vært i Le Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din