“En perle i Trondheim!”
Anmeldelse av Le Bistro

Le Bistro
Vurdert som nr. 12 av 406 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Le Bistro er en uformell, rustikk fransk bistro med et stort utvalg franske oster, viner og tradisjonelle lunsjretter og ala carte meny. Le bistro har også en flott bar hvor du kan sitte og nyte gode coctails utover de sene kveldstimer. Du er velkommen til å nyte et måltid alene, med en gruppe venner og du kan selvfølgelig også booke bord til et større selskap eller forretningmiddag. Le Bistro er den beste restauranten i Trondheim når det kommer til kvalitet, kunnskap, service og utvalg.
Anmeldt 3. november 2024 via mobile enheter

Nydelig mat! Har spist både lunsj og middag her, og det du får servert er i toppklasse. Le Bistro har også byens beste entrecôte, uten tvil. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2024
Takk, MichelleB1367

Anmeldt 15. juni 2024 via mobile enheter

Veldig god mat og svært hyggelige ansatte. Hyggelige lokaler, men litt travelt uteservering like ved en travel vei. Bestilte 3-retters med tilhørende vinpakke. Litt skuffende creme brulee til desert, ellers ingenting å klage på, smakfull og variert meny som passet godt med vinpakken, og til en absolutt rettferdig pris!

Dato for besøk: juni 2024
Takk, kristofferag
Anmeldt 6. juni 2024

Vi var en familie på 3 som besøkte restauranten en fredag kveld. Vi tok 5-retters menyen med vinpakke. I tillegg tok vi Østers shooters, østers med kimchi og lokal vodka shot. Veldig godt. Alle rettene vi hadde var veldig gode på en godt sammensatt meny. De var fleksible med desserter og fikk ost som alternativ. Veldig serviceorientert og vennlig personale. Spesiell ros til vår hovedkelner. Vel verdt et besøk.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Frank F
Anmeldt 23. mai 2024

Maten var deilig. Laget med ferske ingredienser. Servitører var hjelpsomme. God service tiltross for at mat tok litt tid til å komme på boret.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, 576filipam
Anmeldt 26. mars 2024

Le Bistro leverer alltid topp på mat og drikke. Her finner du retter som du ikke finner andre steder i Trondheim. Eksempelvis hare og patè. Byens beste Entrecôte som smelter på tunga. Fantastisk løksuppe. Raust med vin i glasset. God atmosfære. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Erik S

Reisende som så på Le Bistro, så også på

Har du vært i Le Bistro? Del dine erfaringer!