Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Lise-Marie
Lillehammer, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 31. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 595
  • Booking.com
11.4 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 615
  • Booking.com
11.5 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 707
  • Booking.com
11.6 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 570
  • Hotels.com
11.5 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 490
  • Hotels.com
3.2 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 100
  • Priceline
11.4 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
Gratis Wi-Fi
Exterior
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 089
  • Priceline
11.9 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
Gratis Wi-Fi
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 600
  • Hotels.com
12.3 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotel Exterior
Bli belønnet med One Key
  • Radissonhotels.com
    kr 1 860
  • Booking.com
  • Hotels.com
11.6 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 199
  • Hotels.com
11.8 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldelser (52)
Filtrer anmeldelser
52 resultater
Vurdering fra reisende
7
13
14
9
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7
13
14
9
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 52 anmeldelser
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Ankom, og vinduet på soverommet var «innbruddsikret», noe som førte til at det var kjempe varmt og ikke noe form for luft. Mye møkk og støv på alle gulv. Ikke en god opplevelse av denne overnattingen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, sThereseF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mars 2019

Booket rom kunne ikke benyttes ved sen ankomst da resepsjonen hadde stengt samtidig som henvist telefonnummer på infoskjerm var ubetjent. I bekreftelsemelding på booking av rom på sms ble det kunngjort at innsjekk er mulig fra kl 14.00 uten andre forbehold.

Dato for oppholdet: mars 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Service
Takk, ilonnset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Her er et motell satt sammen av gamle velbrukte moelvenbrakker. Den lave standarden på «hotellbygget» ble ikke gjenspeilet i prisen.
Dette er en type «brakkerigg» som burde vært revet for 20 år siden. Et så gammelt trebygg vil aldri fremstå som helt rent.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tors901
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2017 via mobile enheter

Da vi ankom var det støvete, og rusk på gulv. Og mens vi var der var visst renholdet kun å skifte håndklær og søppelposer - støv og rusk ble ikke fjernet. Senga var helt skjev og vond å ligge i - holdt på å trille ut av den, så skjev var den. Badet lite og slitt, og det føltes som en omtrent sto i vasken når en skulle dusje. Frokosten var tragisk, et minimalt utvalg med kalde egg og seige rundstykker. Å ta hotellpriser for dette her, det er helt uhørt. Neste gang vi drar til Trondheim blir det uten tvil hotell, med godt renhold, god standard, og god frokost. Ikke flere overnattinger på dette simple hotell-wannabe i alle fall.

Dato for oppholdet: juli 2017
2  Takk, akf68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2017

Bodde på rom 301 for kr. 495,-. Prisen inkluderte en enkel men god frokost. Rommet varspartansk men med god TV og mange kanaler. Jeg visste jeg ikke hadde eget bad og toalett da jeg bestilte, men gjorde den snedige erfaringen at dusj (med myntinnkast, kr. 10,- eller 20,-) lå i nabobyggets andre etasje. Jeg har sluttet med kontanter for lenge siden så det var en udysja gjest som dro videre dagen efter.
Gratis WiFi. Totalt, ganske bra til den prisen, men såpass spartansk at jeg vurderer opplevelsen som under middels.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser