Tor-Ronny J
11.9 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
11.8 km fra Sandmoen Bed & Breakfast
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Dette ble det siste besøket på Sandmoen for vår del dessverre. Det er møkkete/svært dårlig renhold, veldig slitent, og lytt. Sengene lukter stram svette. Det er dog kort vei til det meste, derfor har det vært perfekt for oss. Men når inntrykket blir forsterket for hver gang, så er det stopp. Synes også kommunikasjon med resepsjon er dårlig, når man hver gang ber om rom i 1.etg pga helse, og må opp i 2.etg hver gang. Dette selv om man bestiller i god tid! Takk for oss. Anbefales dessverre ikke.

1  Takk, Tofped
Anmeldt 14. august 2020

Overrasket over valuta for pengene. God beliggenhet ved E6. God gratis parkering plass. Utenfor sentrum, men passet meg veldig bra. Høflig betjening som svarte raskt på Mail. Frokost over forventninger for den pris vi betalte. Rent rom.

Takk, ToniRomi
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Overnatting med familien på 3. En voksen måtte sove på en dårlig sofa. Vi fikk vite at det er egentlig et enkeltrom, men ble"oppgradert" til dobbeltrom med sovesofa. Dårlig gjort og overpriset i såfall. Kun frokost i pose. Rett ved siden av et stort lokale tilknyttet B&B. Men vi fikk beskjed at det ikke blir frokost der pga Corona. Følte oss lurt. Var mange andre gjester som reagerte på det. Romene var ellers rent og ryddig. Møbler og interiør fra IKEA. Lettvinte løsninger hele veien for å maksimere profitt.

Takk, 542katjap
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Hadde leilighet 216, for en natt. To soverom passet oss veldig fint, med TV på begge rommene. Var satt inn både te og kaffe. Helt greit å være for en natt.
Litt plass ute for barn å leke også, og ei matkro med nydelig middagsmat som nærmeste nabo. Hyggelig personale.

Fikk en frokostpakke med to ferdigsmurte brødskiver og et rundstykke + to påleggskapsler. Nugatti til barn.

Takk, LiseAndreassen
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Ankom, og vinduet på soverommet var «innbruddsikret», noe som førte til at det var kjempe varmt og ikke noe form for luft. Mye møkk og støv på alle gulv. Ikke en god opplevelse av denne overnattingen.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, sThereseF