Dette stedet ligger sentralt til i Trondheim, men det er det eneste jeg kan sette på den positive siden med dette stedet. Stedet mangler fullstendig sjarm, og er forferdelig innredet. Servitøren var i og for seg hyggelig, men kjente overhodet ikke menyen, så når jeg bestilte spurte hun hvilket nummer det var. Gir ikke en særlig autentisk opplevelse, men er heller ikke helt uvanlig å oppleve.
Vi bestilte Chicken TIkka Masala til størstejenta, Lamb Rojan til meg selv og en barnerett med stekt kylling og ris. Når vi fikk maten, så det i og for seg OK ut, med et unntak av at barneretten av ukjent grunn kom med pommes frites i stedet for ris. Ikke helt på topplisten for yngstejenta.
Utfordringen kom da jeg skulle spise Lamb Rojan. Jeg velger ofte lam på indisk, fordi min erfaring er at måten det tilberedes på gjør lammekjøttet svært mørt. Her var derimot kjøttet så seigt og hardt at jeg ikke vet hva de har gjort med det. Det var også en del brusk i flere av kjøttstykkene. I tillegg til konsistensen er jeg relativt sikker på at det som skulle være lam var svin, noe både strukturen i kjøttet, den manglende mørheten og fargen pekte i retning av. Men uansett om det "bare" var svin, så var rettet skandale.
Jeg spurte servitøren om hun var sikker på at det var lam, og da var svaret "selvfølgelig". Jeg spurte videre om de kunne sjekke med kjøkkenet for sikkerhets skyld, og fikk samme svar tilbake. Jeg viste også servitøren hvor vanskelig det var fysisk å skære gjennom kjøttet, inkludert bitene som var umulig å skjære i grunnet brusk. Svaret var da "det er ingen andre som klager", og hun dro om mulig restauranten enda lenger ned i søla. Når du ser at kjøttet ikke er mulig å skjære i, hjelper det lite at ikke mange andre klager.
Det hele endte med at jeg for første gang i mitt liv sendte maten ut igjen, og under tvil sa ja til en ny rett. Valgta da Chicken Tikka Masala, siden jeg antok det var umulig å gjøre noe feil med den retten. Og den retten gjør at jeg vurderer å løfte restauranten opp til en toer, men i sum er det så mange negative faktorer ved denne restaurantopplevelsen at den fortjener laveste skår.