Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært dårlig opplevelse”
Anmeldelse av Napoli

Napoli
Vurdert som nr. 110 av 320 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Bar, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 28. mai 2023 via mobile enheter

Gikk inn her, da det var ledig bord. Bestilte plankebiff, som normalt er min favoritt. Kjøttet smakte bra, men det var noe feil med potetmosen rundt. Den var missfarget og smakte sterkt krydder. Dessverre spiste jeg - og ble skikkelig dårlig etter dette. Har sendt melding til redturanten - men ingen svar. Styr unna!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, NarvN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 65 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Bearnaise sausen var kald, forventet at den var varm ved servering men lagt opp som en klump på kjøttblandingen. Sa ikke noe om det kun for å opptre som en hyggelig person. Men håper det kan taes videre. Ellers kom inn å ble hjertelig velkommen så det er et bonus. Sjefen sjøl tror jeg serverte vann når vi sku ha vann attåt maten. Siden jeg er sjeldent i Trondheim blir det neppe et besøk til. Et minus til er prisen. Stiv pris for biffsnadder med noen seige biter noen møre som smeltet på tungen. Kjapp levering så pluss i boken der.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Getaway11985737452
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Alle mann er Mette og fornøyde :) Jeg gir dette stedet min anbefaling! Det ligger sentralt i byen, servitørene er veldig hyggelige. Dette var trivsel!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingridmargrethes2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Svært god mat, rask levering, hyggelig betjening. Vi 5 er fornøyd og ble god og mett for en rimelig pris 😊

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Global404286
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Var på gjennomreise på vei fra Oslo til Steinkjer, så havnet her ved en tilfeldighet da den asiatiske restauranten vi egentlig skulle på hadde stengt. Ble likevel en fin middag til tross for at vi var forberedt på en helt annen type mat og anbefaler de som liker italiensk mat å poppe innom.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, MissvacayMiriam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Napoli, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Napoli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.