Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizzabuffet”
Anmeldelse av Egon Tårnet

Egon Tårnet
Vurdert som nr. 9 av 27 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Egon Stavanger ligger sentralt til i Vågen, ved Torvet. Her kan man velge fra en variert meny. Vi valgte pizza fra buffet. Pizzaen var god, spesielt tacoen. Det var imidlertid dårlig utvalg og sen påfylling. Ellers greie lokaler over flere etasjer.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, palkvam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (904)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8185 av 905 anmeldelser

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Den eneste grunnen til å gå på Egon er utsikten fra Tyholttårnet. Billigere og bedre mat får du mange steder. Men utsikten er fantastisk. Det snurrende gulvet tar en time rundt. Barna blir aldri lei dette, så her har vi vært flere ganger.

Dato for besøk: september 2018
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2018 via mobile enheter

Ønsker du ett fugleblikk på Trondheim er det ingen bedre enn Tyholttårnet. Kjapp heistur på en godværsdag og du har en fantastisk utsikt i alle rettninger. Tar du turen etter det er mørkt får du enmagisk utsikt. Maten vel ikke glad i Egon men miks talerken traff godt.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Sondre72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 5 stykker som hadde forhåndsbestilt bord. Lite kø i kassen og vi fikk maten kjappt. God mat og hyggelige ansatte.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Anita B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2018

Utsikten fra tårnet er jo helt strålende. Flott utsikt over hele Trondheim (få et bord ved vinduet og i øverste etasje, der det snurrer rundt)! Maten er så som så, men du får det du kan forvente av å spise på Egon. Prisene står ikke helt i stil med det du får servert, men utsikten gjør det verdt et besøk!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TBRing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Tårnet, så også på

 

Har du vært i Egon Tårnet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din