Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig utsikt, bra service ”
Anmeldelse av Egon Tårnet

Egon Tårnet
Vurdert som nr. 9 av 27 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig utsikt. Vi fikk bord med en gang, vi kom sent på kvelden (nærmere klokka 22) midt i fellesferien. Veldig bra service, hyggelig personale. God mat og drikke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Maggikos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (905)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 905 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Det er fantastisk flott utsikt fra Egonrestauranten i Tyholttårnet. Verd å oppleve. Mat og service er også svært bra - så også denne gangen.
Så er det trivelig å nyte et godt måltid og utmerket selskap i slike omgivelser med 360 grader utsikt over Trondheim.
Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Var her lørdag, uten reservasjon... men det gikk fint. Meget fornøyd med både mat og service. Biffene var perfekt stekt til oss begge til tross for forskjellige ønsker! Meget bra. En liten feil på bestilling ble kjapt ordnet opp av service personal, og i tillegg plaster på såret! Kjempe service. Kommer gjerne igen. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tomhD6804XQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Tok med samboeren på middag på Egon i Tyholt tårnet.
Go mat, greie porsjoner, litt stive priser. Hyggelig betjening.
Morsomt og se Trondheim fra tårnet. Tårnet snurrer ca 1 gang helt i rundt på 1 time

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, lockoutkbclub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Super service og mat. Rent og effektivt. Husk å booke på forhånd om du ikke vilvente lenge på bord. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 897kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Tårnet, så også på

 

Har du vært i Egon Tårnet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din