Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk utsikt og opplevelse”
Anmeldelse av Egon Tårnet

Egon Tårnet
Vurdert som nr. 9 av 27 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk utsikt og opplevelse. Utrolig morsomt konsept at restauranten roterer og sitter du 1 time har du rotert en runde rundt. Anbefales på det sterkeste om du er en tur innom Trondheim.

Husk å booke bord på forhånd, ellers risikerer du å vente en time eller to på bord.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, iFers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (908)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 908 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Lang ventetid, fantastisk utsikt og positivt overrasket over maten. Kun øverste etasje roterer. På nett stod det at kun 50% av bordene var bookbare og at det bare var å komme innom. Vi ventet fra 13:30 til 16 for å få bord... Man ble ikke oppringt og måtte bare vente. Mye folk i inngangspartiet og ventearealet. Før vi kom inn begynte gikk de fra 2 timers venting til ikke å ta flere inn på listen.
Anbefaling: Ikke dra dit om du ikke har bord reservasjon. Man må gjerne bestille 1 uke på forhånd for ønsket tid. Be om bord i den roterende delen for maks opplevelse.
Maten, som vi hadde hørt mye dårlig om (generelt for Egon) ble vi positivt overrasket over. Maten var riktig tilberedt og kom raskt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, BareMeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Beliggende et stykke utenfor Trondheim sentrum, og vel verdt et besøk. Spis deg god og mett 74 m over bakken, mens du nyter 360 graders utsikt under måltidet. Har du veske med, så sørg for at du ikke plasserer den i vinduskarmen, for gulvet roterer og veska står igjen (skjedde oss og sikkert mange andre). Godt med gratis parkering. Bra service og god mat i kjent Egon stil. Lurt å reservere bord her.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 636TomL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig utsikt. Vi fikk bord med en gang, vi kom sent på kvelden (nærmere klokka 22) midt i fellesferien. Veldig bra service, hyggelig personale. God mat og drikke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Maggikos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Det er fantastisk flott utsikt fra Egonrestauranten i Tyholttårnet. Verd å oppleve. Mat og service er også svært bra - så også denne gangen.
Så er det trivelig å nyte et godt måltid og utmerket selskap i slike omgivelser med 360 grader utsikt over Trondheim.
Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Tårnet, så også på

 

Har du vært i Egon Tårnet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din