“Uslåelig utsikt”
Anmeldelse av Egon Tårnet

Egon Tårnet
Vurdert som nr. 5 av 35 Smått og godt i Trondheim
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!
Anmeldt 31. juli 2020

Her er utsikten på stell men som hos de andre restaurantene i kjeden så er prisene høye. Høye i den forstand at de vil fremstå som folkelig med tanke på mat og interiør. Små porsjoner og dyr brus fra dispenser. Maten har greit nivå kvalitetsmessig.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Matvant

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte ikke bord på forhånd. Kom og ventet 1 time for å få plass på restauranten.
Det var kjempe godt der. Utsikt 360 grader fra høyde 75 m. Mens du sitter ved bordet, kretser bordet 360 grader rundt aksen av tårnet.
Vi bestilte torsk fra Nord Norge. Det var en nydelig rett. Spiste god mat og nytet utsikten.

3  Takk, Lena_Oslo
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte restauranten på en søndag, og hadde ikke bestilt bord på forhånd. Derfor måtte vi vente 45 minutter før vi fikk gå opp. Maten smakte veldig godt. Jeg bestilte baconsurret indrefilet. De ansatte var imøtekommende og hyggelige. De kunne allikevel skrudd prisene litt ned. Blant annet kostet den minste brusen 50 kr og det tenker jeg at absolutt er i overkant. Vurderte derfor å gi 3/5, men måltidet var veldig velsmakende.

1  Takk, 35matildem
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Fin Egon restaurant med super utsikt! Maten var god og personalet vennlig. Akkurat som forventet, verken mer eller mindre.

1  Takk, Sebastian S
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk utsikt og opplevelse. Utrolig morsomt konsept at restauranten roterer og sitter du 1 time har du rotert en runde rundt. Anbefales på det sterkeste om du er en tur innom Trondheim.

Husk å booke bord på forhånd, ellers risikerer du å vente en time eller to på bord.

2  Takk, iFers

Reisende som så på Egon Tårnet, så også på

Har du vært i Egon Tårnet? Del dine erfaringer!