“Fenomenal utsikt, god mat!”
Anmeldelse av Egon Tårnet

Egon Tårnet
Vurdert som nr. 5 av 35 Smått og godt i Trondheim
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Fenomenal utsikt over Trondheim og landet rundt, helt vanlig, god mat til grei pris! Flott for hele familien!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 443sveina

Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Syklet opp fra byen, god treningstur. Flott utsikt og jeg spiste kjempegod bruscetta. Stilig med roterende restaurant.

Dato for besøk: september 2020
65  Takk, Anne-Tone
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Fikk kjempegod service og et fint bord! Vi skylle bare ha kaffe og farris, men fikk super hjelp!

Er egentlig ikke så begeistret for Egon; får litt McDonaød’s følelsen ift bestilling (men ikke reflektert i prisen). Men OK her. Bør kanskje uansett revurderes ift Korona?

2  Takk, InaMitt
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Bestill bord i god tid i forveien for å få den tiden du ønsker er mitt beste tips. Ikke et billig sted spise, men god mat og super utsikt. Er nok fint om man bestiller bord til 30min før solnedgang. Litt kronglete og tidvis trangt å måtte bestille mat og drikke ved baren i disse korona tider. Kommer gjerne igjen ved en senere anledning.

2  Takk, 880ll
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Veldig fin opplevelse. Kjempegod service. Er nok et must å bestille bord her, det blir fort fult. Gøyalt opplegg at restauranten snurrer sakte rundt slik at du kan se hele byen. Og med sine 74 m høye tårn virker det flott. Vi spiste litt forskjellig matt. Men grill taktikken var nok en favoritt. God sammen setting av vin å drikke. Å dere gjør en flott jobb med servicen.kommet garantert tilbake
Mvh Knut med kone og gode venner.

Takk, KnutT_13

Reisende som så på Egon Tårnet, så også på

Har du vært i Egon Tårnet? Del dine erfaringer!