Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke for den som vil ha restaurantopplevelse”
Anmeldelse av Egon Tårnet

Egon Tårnet
Vurdert som nr. 8 av 29 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Etter å ha holdt meg unna Egon i ca 10 år var jeg spent på utviklingen. Der hadde det ikke skjedd stort: Uraffinert mat til ganske stive priser. Egentlig er stedet vel så mye en kaffeteria som en restaurant. Bestilling må skje ved disken (appen fungerte ikke). Men hyggelig service og flott utsikt. Desserten var bedre enn lunsjen. Blir nok likevel minst 10 år til neste gang.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, matgladest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (930)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 930 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Fenomenal utsikt over Trondheim og landet rundt, helt vanlig, god mat til grei pris! Flott for hele familien!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 443sveina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Syklet opp fra byen, god treningstur. Flott utsikt og jeg spiste kjempegod bruscetta. Stilig med roterende restaurant.

Dato for besøk: september 2020
65  Takk, Anne-Tone
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Fikk kjempegod service og et fint bord! Vi skylle bare ha kaffe og farris, men fikk super hjelp!

Er egentlig ikke så begeistret for Egon; får litt McDonaød’s følelsen ift bestilling (men ikke reflektert i prisen). Men OK her. Bør kanskje uansett revurderes ift Korona?

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Bestill bord i god tid i forveien for å få den tiden du ønsker er mitt beste tips. Ikke et billig sted spise, men god mat og super utsikt. Er nok fint om man bestiller bord til 30min før solnedgang. Litt kronglete og tidvis trangt å måtte bestille mat og drikke ved baren i disse korona tider. Kommer gjerne igjen ved en senere anledning.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 880ll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Tårnet, så også på

 

Har du vært i Egon Tårnet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.