Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service.”
Anmeldelse av Egon Tårnet

Egon Tårnet
Vurdert som nr. 8 av 31 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

God mat. Flott utsikt, morsomt å spise i en roterende restaurant. Hyggelige og effektive servitører. Et «must» å besøke som turist i Trondheim.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Cruiser49796364510
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (925)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 924 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Her var tok det 1,5 time før vi fikk bord, men servicen var tipp topp hele vegen! Nydelig mat, super service, fantastisk utsikt - og vi kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juni 2021
Takk, tonea710
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Ble lovet bord i toppetasjen, noe vi ikke fikk! Maten var ok -, manglet tallerkner på buffeen og det tok lang tid før vi fikk drikken vi hadde bestilt! Kommer ikke hit igjen.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, juliewmarth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2021

Vi var familie (8 personer) til bursdagsmiddag. Jeg hadde bestilt via internett, der var det mulige med personlige ønsker. Jeg ba om blomster ved bordet. Det ble oversett. Da bør man ikke ha muligheten når det ikke leses. Vi ble tatt godt imot, fikk bestille direkte, slapp digital bestilling. Det var ny meny, den er ytterst omfattende, nesten for stor, jobb for kjøkkenet å holde rede på alt, og valget vanskelig. Risiko for at maten blir middelmådig. De fleste av oss bestilte forskjellige biffer med tilbehør, Pepper indrefilet var godt krydret. Fin saus. Medium var nesten korrekt, en tanke fo mye, det samme gjaldt flere andre. Men mørt og godt kjøtt, med flott biffkniv. Service var fin under hele måltidet, de hadde ikke altfor mye å gjøre, skjenkeforbud. Dessertene var nydelig anrettet, Pannacotta ,hjemmelaget, men ikke topp. Ved betalingen dukket problem opp, jeg forsøkte 3 kort alle avvist, med to terminaler. Ikke god nok wifi antakelig. Ved bardisken fungerte det perfekt. Dette er ikke bra nok, det virker ikke hyggelig for gjesten for at kortene avvises. Hun burde ha stoppet det tidligere, dette må jo ha vært et kjent problem. Prisene er relativt høye, tanke i overkant i forhold til hva stedet er.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 286einara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. april 2021 via mobile enheter

Maten og servicen sto til forventningene, men det er helt klart utsikten som er verdt å få med seg. Kjempefint sted for en romantisk middag eller med venninner.

Dato for besøk: april 2021
Takk, 93Lene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Tårnet, så også på

 

Har du vært i Egon Tårnet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.