“Koselig!”
Anmeldelse av Egon Tårnet

Egon Tårnet
Vurdert som nr. 5 av 36 Smått og godt i Trondheim
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!
Anmeldt 7. april 2024

Veldig greit sted å dra til, ifohold til utsikt og opplevelsen av å være i tårnet i seg selv så er prisene greie og utvalget (noe for hele femilien).
Men synes alikavel at prisene på egon er for høye da kvalitet og service ikke matcher pris, men det har jeg altid syntes.

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, jokke76

Anmeldt 25. mars 2024 via mobile enheter

Kjempe fornøyd, godt smak, rask levering på bordet, fåt sjans komme inn uten reservasjon. Takk for blonde jenta. Du er snill 🌹

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Kestutis Z
Anmeldt 14. januar 2024

For en kjip pizza… var deigbunn med saus og 10 gram ost (måtte lete for å finne)… så var skinke lagt på etter at pizza var stekt, slik at den var kald og ikke vært i ovn i det hele tatt! Dette var rett og slett for dårlig! Styr unna pizza her

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære
1  Takk, Joar S
Anmeldt 8. juli 2023

Først når vi kom inn i restauranten fikk vi tildelt et bord der sofaen var våt og luktet spy.

Bestilte sharingmeny med kjæresten min. Spareribsene var gode, men resten av maten var smakløst. Vi bestilte i tillegg ekstra fløtepoteter. Disse var helt rå. Vi sa ifra til kelnerne og vi fikk en ny porsjon. Denne var også rå..... Vi fikk i tillegg ingen ting tilbake for de råe potetene.

Utsikten er fantastisk og det redder opplevelsen litt.

Til slutt vil jeg si at prisene var veldig stive, for kvaliteten på maten vi fikk servert.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, andrekA8858TT
Anmeldt 8. juli 2023 via mobile enheter

Lang ventetid for å komme inn selv ved booket bord. Prisene er som på andre restauranter, men man må bestille og forhåndsbetale i skranke. Mens tips kan man taste inn (!?!?) Maten er helt ordinær, den kom utrolig nok raskt. Utsikten var fantastisk! Og så snart man var ferdig var det et tydelig ønske om å fi plass til neste…

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, BareMeg

Reisende som så på Egon Tårnet, så også på

Har du vært i Egon Tårnet? Del dine erfaringer!