“Helt okay”

Amber Asian Food Restaurant
Vurdert som nr. 17 av 410 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 45 - kr 1 160
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Jeg spiste her etter anbefaling fra andre. Ble tatt imot av «vel kul» ansatt, som fulgte opp med feil navn og feil bord.
Maten var god (wok), men ikke nok til å bli mett av. Litt vanskelig å få kontakt med kelneren da vi ville betale. Ellers er dette et hyggelig sted, det er ganske så tett mellom bordene. «Svært bra» vil jeg ikke si, men altså helt okay.

Takk, Adventure827968

195199 av 371 anmeldelser

Anmeldt 9. oktober 2018

Vi spiste and og suppe til forrett og wok med nudler til hovedrett og dette er den beste asiatiske maten vi har spist på restaurant i Trondheim! Vi har tidligere besøkt Thailand og har mange gode restaurantopplevelser å sammenligne opp i mot. Amber er virkelig verd et besøk!

1  Takk, arildberg7
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Har spist både sushi og asiatisk mat her. Utrolig godt begge deler, og hyggelig personell i tillegg. Anbefales!

Takk, 251unnih
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg tror med hånda på hjertet at dette er den beste sushien jeg har spist i Norge. Kjøpte en kombo med kokkens valg og fikk noen biter som ikke sto på menyen som var veldig gode. Måtte bestille flere av disse. Ellers er det et pluss at man kan gå hit uten at alle må spise sushi. Det er gode alternativer på menyen. Next time in Trondheim!!!

1  Takk, HenningS_13
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Koselig restaurant som vi hadde fått tips om. Spiste en kjempegod wok. Billig var det også. Hit går vi gjerne igjen

Dato for besøk: september 2018
Takk, Departure793192

Reisende som så på Amber Asian Food Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Amber Asian Food Restaurant? Del dine erfaringer!