Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Catering 2. juledag.”
Anmeldelse av Amber Restaurant

Amber Restaurant
Vurdert som nr. 22 av 298 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 4 - USD 115
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. januar 2019

Jeg ville gjerne ha Sushi når jeg skulle feire min 60-års dag på 2. juledag, men jeg viste ikke om det var noen som kunne levere på en helligdag. Ringte Amber og de bekrefter at de skulle ha åpnet på 2. juledag, og at de selvfølgelig kunne levere hjem til meg. Men leveringstidspunkt var litt usikkert pga levering av ferskvarer. De kunne etter en stund bekrefte at de kunne levere kl. 15:00 på 2. juledag. Etter som åpningstiden på Amber er kl. 15:00, syns jeg dette var imponerende. Gjestene mine skrøt enormt av Sushin, og jeg regner med at Amber får flere nye kunder. Takk for utmerket service. Vis sees snart.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Åshild B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (309)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

135139 av 309 anmeldelser

Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Gleden var stor over asiatisk mat, spesielt supper! Dessverre var resultatet veldig skuffende.. Kan såklart hende dette var et engangstilfelle men for oss kommer vi aldri til å bestille herifra igjen. Sjømatsuppen luktet fordervet og smakte like så mens udonsuppen smakte kun salt med litt grønnsaker og andefett flytende rundt.
Vi bestilte i tillegg noen dumplings som dessverre ikke var stekt lenge nok så kjøttet var rått og ikke kunne spises av den gravide.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 21karianne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2018

God mat og bra service. Passer for de som like asiatisk mat, bra sushiutvalg.Anbefales. Vi drar gjerne tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Torunn A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Bestilte take away på hotellet. Flott at man kan bestille gjennom just eat, enkelt og grei bestilling. Prøvde litt av hvert. Men sushien skuffet litt. Har prøvd en del bedre sushi tidligere. Litt smaksløst, men helt Ok.

Dato for besøk: november 2018
Takk, lailabrekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018

Dette er en restaurant med stor sushimeny. Vi valgte likevel å prøve en av middagsrettene de tilbød.Vi spiste thaiwok med sjømat og sweet chili kylling, og maten var helt nydelig. Vi fikk drikke og mat fort, og kelneren var veldig hyggelig. Atmosfæren kunne ikke vært bedre. Anbefaler absolutt dette stedet.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, AnitaH2472
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Amber Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Amber Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.