Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Catering fra Amber”
Anmeldelse av Amber Restaurant

Amber Restaurant
Vurdert som nr. 22 av 298 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 4 - USD 114
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. januar 2019

Vår bedrift Nordea har 2 ganger bestilt mat til ca. 40 pers på catering. Vi ble veldig fornøyd begge gangene. Personalen er meget serviceinnstilt og har begge gangene ordnet egen meny till vår anledning. Vi fikk mange retter til en meget prisverdig meny. Daglig leder Fredrik med andre i personalen kom til våre lokaler og ordnet med opplegg, sushibrett, varmmatbeholdere, lys m.m. Dagen etter kom de og hentet og ryddet. Det er toppservice det. Rekommenderer varm å bestille catering fra Amber.

/ Thinh Diep

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Thinh D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (310)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

133137 av 311 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Så ut som et veldig koselig sted, men vil anbefale å kjøpe take-away-vårruller et annet sted enn her.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Kjersti N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Mye mat og drikke for pengene. Godt og variert utvalg. Hyggelig betjening. Vi hadde en veldig koselig kveld.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 917elinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. januar 2019

Bestilte tre forskjellige sushi menyer take away og det var rimelig kjedelige greier. Hadde forventet høyere kvalitet. Det var på linje med sushien du får på Rema1000 på en god dag og det er ikke godt nok,

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Matglad1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. januar 2019

Jeg ville gjerne ha Sushi når jeg skulle feire min 60-års dag på 2. juledag, men jeg viste ikke om det var noen som kunne levere på en helligdag. Ringte Amber og de bekrefter at de skulle ha åpnet på 2. juledag, og at de selvfølgelig kunne levere hjem til meg. Men leveringstidspunkt var litt usikkert pga levering av ferskvarer. De kunne etter en stund bekrefte at de kunne levere kl. 15:00 på 2. juledag. Etter som åpningstiden på Amber er kl. 15:00, syns jeg dette var imponerende. Gjestene mine skrøt enormt av Sushin, og jeg regner med at Amber får flere nye kunder. Takk for utmerket service. Vis sees snart.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Åshild B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Amber Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Amber Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.