“Maten var god.. men ventetiden skuffet.”

Amber Asian Food Restaurant
Vurdert som nr. 17 av 408 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 45 - kr 1 160
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble møtt av hyggelige servitører og er hyggelig lokale, og så frem til en god middag. Vi bestilte wok og sushi, og selv om maten var på det jevne så var den ikke så mye mer enn det. Vi ble ikke overrasket over det vi ble servert.

Det store minuset fra oss var ventetiden på maten. Fra vi satte oss i stolene våre så tok det 50 minutter før vi fikk maten på bordet. Vi fikk beskjed om at det hadde skjedd noe kluss med bestillingen, men dette ble ikke oppdaget før vi etter 40 min spurte om maten vår kom snart.

Vi fikk rabatt på mat og drikke som plaster på såret, men det er vanskelig for oss å gi noen bedre karakter når ventetiden ble så lang som den ble og maten vi fikk servert var helt ok.

1  Takk, olsmar84

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte Ambers kombinasjonssett med vår egen vri der vi byttet ut sashimi med «spider».
Alt det friterte var nydelig, sushien ok+.
«Barcelona» med serrano og bakt mozzarella må prøves 🤤
God service!

Takk, 54elisabeths
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Bør booke påforhånd. Populært sted, både som resturant og take away. Måtte vente ca 45 min på mat fra vi kom, men verdt å vente på. Hyggelig unge servitører. Maten var nydelig. Vi spiste and og sushi. Pluss for stor og variert meny.

1  Takk, MonicaMalmin
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Spiste wok med eggnudler, biff og østerssaus. Smakfullt og godt. Sushien falt også i smak, dog ikke verdens mest spennende varianter. Hyggelig betjening og koselig atmosfære.

Takk, Morten Ødegaard S
Anmeldt 25. februar 2020

Kan være tilfeldig, men nok til at vi ikke går der mer. I tillegg bør de skifte ut selve menyene. De var ganske så slitne.
Men selve maten var god. :)

Dato for besøk: februar 2020
Takk, kvikt

Reisende som så på Amber Asian Food Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Amber Asian Food Restaurant? Del dine erfaringer!