“Veldig bra sushi ”

Amber Asian Food Restaurant
Vurdert som nr. 17 av 410 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 45 - kr 1 160
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, fantastisk god mat. Vi valgte en dele-meny - kokkens anbefaling. Rikelige porsjoner. Deilige smaker!

Takk, 981hildes

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vegetariske vårruller til forrett smakte nydelig. (4 stk). Jeg og bordvenninnen bestilte hver vår thaiwok med laks. Man kunne komponere sin egen wok ved å velge eget protein, egen saus og egne nudler/ris. Generøse porsjoner. Teriyakisausen var litt for oljete og hadde tam smak. Noe jeg vil klage på er at personalet ikke informerte om at studenter får 15 % rabatt. Jeg og bordvenninnen så først dette på et litt bortgjemt skilt på vei ut av restauranten.

1  Takk, kravstoremeg
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Makien var god og utrolig pent dandert med mange spennende smaker. Første gang jeg har hatt kokt laks i makien, men sånn var det her. Laaaang ventetid

4  Takk, InaMitt
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Ihjel stekt og tørr sharing plate. Lang ventetid, ikke vann. Meget skuffet. Ingen meny for drikke, måtte spørre etter drikke etter bestilling.

Takk, jonivarl
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi valgte Ambers Moriawase hvor kokken selv valgte ut sashimi, sushi og maki. Maten var helt fantastisk og servicen var upåklagelig.

Takk, lillianelise

Reisende som så på Amber Asian Food Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Amber Asian Food Restaurant? Del dine erfaringer!