Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra sushi ”

Amber Asian Food Restaurant
Vurdert som nr. 23 av 283 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 5 - USD 138
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, fantastisk god mat. Vi valgte en dele-meny - kokkens anbefaling. Rikelige porsjoner. Deilige smaker!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 981hildes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (260)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 260 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vegetariske vårruller til forrett smakte nydelig. (4 stk). Jeg og bordvenninnen bestilte hver vår thaiwok med laks. Man kunne komponere sin egen wok ved å velge eget protein, egen saus og egne nudler/ris. Generøse porsjoner. Teriyakisausen var litt for oljete og hadde tam smak. Noe jeg vil klage på er at personalet ikke informerte om at studenter får 15 % rabatt. Jeg og bordvenninnen så først dette på et litt bortgjemt skilt på vei ut av restauranten.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, kravstoremeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Makien var god og utrolig pent dandert med mange spennende smaker. Første gang jeg har hatt kokt laks i makien, men sånn var det her. Laaaang ventetid

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Ihjel stekt og tørr sharing plate. Lang ventetid, ikke vann. Meget skuffet. Ingen meny for drikke, måtte spørre etter drikke etter bestilling.

Dato for besøk: august 2020
Takk, jonivarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi valgte Ambers Moriawase hvor kokken selv valgte ut sashimi, sushi og maki. Maten var helt fantastisk og servicen var upåklagelig.

Dato for besøk: august 2020
Takk, lillianelise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Amber Asian Food Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Amber Asian Food Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din