Mange nye smaker, med gode kombinasjoner. Masse god mat og estetisk fint servert. Hyggelig service!!
Tusen hjertelig takk for din hyggelige tilbakemelding, dette setter vi stor pris på! Hjertelig velkommen igjen, vi gleder oss masse til ditt fremtidig besøk :))
Vi hadde «husets» 3-retters, nydelig mat og presentasjon av alle tre retter. Spesielt god sushi og dumplings.
Veldig god mat, servicepersonellet var veldig behjelpelig og snill, fin restaurant og bra atmosfære.
Nydelig måltid hvor hver bit er en unik opplevelse. Service av ypperste kvalitet og vi vil absolutt komme tilbake hit.
Anbefaler virkelig månedens kombo hvor du får prøvd litt av hvert av deres spesialiteter.
Fantastisk estetisk, og nydelig mat😊Takk til servitør Rajetha Sutha. Har anbefalt dere til venner og familie via snap😊
Tusen hjertelig takk for din hyggelige tilbakemelding, dette setter vi stor pris på! Spesielt Rajetha som syns dette var kjempe hyggelig å få en personlig tilbakemelding :) Hjertelig velkommen igjen, vi gleder oss masse til ditt fremtidig besøk :))