“Nydelig mat”

Amber Asian Food Restaurant
Vurdert som nr. 17 av 410 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 45 - kr 1 160
Anmeldt 4. august 2024 via mobile enheter

Opplevelsen hos Amber var enestående med god service og fantastisk sushi. Vi bestilte Amber-menyen for tre personer, og ble servert et variert og smakfullt utvalg av delikatesser. Forretten, en ceviche laget av ulike typer sjømat, var en herlig start på måltidet. I tillegg fikk vi snacks underveis som virkelig løftet hele opplevelsen. Jeg anbefaler på det sterkeste Amber-menyen for en uforglemmelig sushiopplevelse.

Dato for besøk: august 2024
Takk, roarn118

Anmeldt 14. juli 2024

Maten var Fantastisk og hyggelig servitør :) Vi bestilte Susi Maki kombo og Triangle wonton - Kan anbefales. Takk for maten!

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Mammasaur1
Anmeldt 11. juli 2024 via mobile enheter

Har spist flere ganger på Amber, det begynner å bli en stund siden sist.
Vi var ett selskap på 8 personer
Servicen var upåklagelig!
Mye hjelp blant annet med en 2 åring.

Maten imponerte ikke, luken/kald ble ikke servert samtidig, vi som fikk lunken mat mått spise ferdig før den ble kald og flr de andre fikk maten sin.

Maten smakte godt.

Jeg bestilte Crispy kylling. Lite mat var det også.

Dette skuffet!

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Tom U
Anmeldt 2. juli 2024

Ikke som før dessverre. Kan ikke anbefale lenger. Skuffende. Var der en stund siden porsjoner og mat var på toppen. Nå er det bare dyrt og ingen smak, små porsjoner. Finnes ikke en del mat som er i meny. Trist.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Vita S
Anmeldt 7. juni 2024

Å komme til en restaurant nå til dags som ikke har barnestol eller noe som helst retter tilpasset barn(eller mindre porsjoner) er alt for dårlig.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, June U

Reisende som så på Amber Asian Food Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Amber Asian Food Restaurant? Del dine erfaringer!