Bord nummer 246 er min faste plass på Egon Prinsen, og entrecôte, rå, med maldonsaltede småpoteter og barbequesaus er favoritten når jeg skal spise middag.
Så også i dag.
- Medium rå? spurte Mathea L vennlig.
- Nei. Rå, gjentok jeg.
Likevel fikk jeg en biff som i beste fall kan sies å være stekt medium. Og nærmere medium + enn medium -. Dessverre.
Dette er for dårlig. Noe jeg også sa da Mathea L kom og spurte om maten smakte.
Hun tilbød meg en ny entrecôte stekt etter mitt eget ønske. Noe jeg høfligst takket nei til og begrunnet dette med at jeg er oppdratt til å ikke kaste mat.
Men hun lovte å viderebringe min skuffelse til kjøkkenet. Og tilbød meg i stedet kaffe og dessert som en kompensasjon.
Dette takket jeg ja til. Sjokoladefondanten med lemon- og limesorbet og jordbærsaus til, smakte også nesten utmerket. Også denne var hakket for mye stekt da sjokoladen inni bare var nesten flytende. Kaffen fra Kjeldsberg kjenner vi alle som prima - sekunda ikke.
Prima er også restaurantens hyggelige servitører. I dag representert ved Mathea L. Gleder meg til neste besøk!