Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middels mat, lite comfort og dårlig service”
Anmeldelse av Cowsea

Cowsea
Vurdert som nr. 67 av 284 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære. Her skal du føle deg vel, enten du kommer for en helaften, eller bare tar en drikke i baren.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære. Her skal du føle deg vel, enten du kommer for en helaften, eller bare tar en drikke i baren.
Anmeldt 20. juli 2020

Maten var helt Ok. Sushi til forrett, som var ganske god. Fish&chips til hovedrett som var under middels og ganske skuffende. Servitørene var «på» de første minuttene, men lite tilstede resten av besøket. Det verste var at vi satt utrolig vondt med lave «lounge»-stoler og alt for høyt bord. Drar ikke tilbake ved neste besøk i Trondheim.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Daydream801408
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (290)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 290 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020

Vi hadde planlagt blåskjell, men det hadde de ikke. Så valget ble fish and chips. Fikk maten etter rimelig tid. Sørgelige greier. Vassen og bløt fisk, du får bedre på Rema. Styr unna denne restauranten, det er tredje og siste gangen jeg er her.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, K1183ONchristianw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Konseptet med sushi og grillmat er kjempekult og fristet meg raskt, men av kvaliteten på maten ble det dessverre ikke mer enn helt OK.

Hadde prisene matchet kvaliteten kunne jeg spist her flere ganger, men slik det var da jeg var der blir det en for dyr affære for helt grei mat.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mette S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fikk raskt bestilt mat. Tok tid før vi fikk bestille. Generelt tok alt lang tid der ( enda restauranten ikke var 1/2 full). Bestilte blåskjell med pomesfrites. Maten var helt Ok, minus for lunken pomesfrites.
Dessert måtte vi også vente lenge på, drakk opp kaffen før desserten kom. Bestilte ny kaffe når vi ble servert, den kaffen fikk vi aldri.
Helt Ok spiseplass, hvis du har tid å vente en stund på maten

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, toringer2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Konseptet er en meny bestående av kun grill og sjømat. Ingen i selskapet hadde noe å utsette på maten. Selv tok jeg et fat med ulike makivarianter. Meget godt. Både blåskjell og burgere falt i smak hos mine kollegaer. Gode anbefalinger på drikke også. Og ingen stiv pris.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cowsea, så også på

 

Har du vært i Cowsea? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din