Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middelmådig”
Anmeldelse av Cowsea

Cowsea
Vurdert som nr. 67 av 284 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære. Her skal du føle deg vel, enten du kommer for en helaften, eller bare tar en drikke i baren.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære. Her skal du føle deg vel, enten du kommer for en helaften, eller bare tar en drikke i baren.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi var 5 stk som besøkte Cowseea i kveld, alle har vært der tidligere og har vært fornøyde. I kveld måtte vi vente en god stund på å bli vist til bordet, flere servitører så at vi sto og ventet uten at de viste tegn til at de hadde sett oss. Servitørene var ikke så alt for hyggelige, jeg tror ikke de smilte en eneste gang mens vi var der.
Vi bestilte drikke som vi måtte etterspørre da den ikke kom. Vi ba om mer vann, måtte etterspørre igjen.
Maten var god, men helhetsutrykket blir dårlig når servicen er middelmådig.

Dato for besøk: august 2020
Takk, TigerLill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (290)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 290 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020

Blandingen med å servere sushi og burger gir meg litt motstridende inntrykk. Det virker som de vil skumme fløten av 2 konsepter som er "in" for tiden. Jeg foretrekker mere rendurkede konsepter uten en slik blanding. Ved å blande vil de aldri bli helt premium på noe.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Matvant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig god sushi og veldig god mat! Hyggelig sted med gode drinker anbefales å ta turen på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Pattisola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Fine lokaler og mange gjester satt forventningene høyt, bestilte bord til dagen etter siden det var fullt. Kom på bestilt tid men det tok 15 min før de spurte om vi ønsket drikke og kunne bestille. Normal vente tid på maten, rundt en halvtime. At det var fullt dagen før og bordbestilling er ikke burgerne sin skyld. Makan til nedtur, har sett barneburgere som er mer inspirerende enn dette å de koster 75 kroner, ikke 215 som dette makkverket gjorde! Partnern min likte sushien, små biter men ok smak så derfor 2 poeng. Skuffende!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Roger H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og god atmosfære. Bare godt å si om plassen. Godt utvalg av retter men likevel ikke for mye

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 696elisabethf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cowsea, så også på

 

Har du vært i Cowsea? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din