Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mmmm”
Anmeldelse av Cowsea

Cowsea
Vurdert som nr. 68 av 283 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære. Her skal du føle deg vel, enten du kommer for en helaften, eller bare tar en drikke i baren.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære. Her skal du føle deg vel, enten du kommer for en helaften, eller bare tar en drikke i baren.
Anmeldt 2. september 2020

Flott atmosfære, god mat, og bra service.
Burgeren er veldig god, og blir servert sammen med skikkelig sprøe fries.
Prøvde spicy banana cocktailen deres, og WOW, for en herlig sammensetning av smaker, anbefales virkelig!

Jeg kommer tilbake :D

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AnjaSyrstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (294)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 294 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Vi blir geleidet av servitør til et bord som ikke virket ren, smuler på bordet. Bestilte burger, grei mat, men chipsen var ikke noe god og virket oppvarmet. Pavlona til dessert og denne bestod nesten bare av marengs.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, e63s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Bestilte Sushi og Tampura, fikk kjempebra mat, samt god service, servitører med godt humør.

En hyggelig kveld på byen :-)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Wogstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi var 5 stk som besøkte Cowseea i kveld, alle har vært der tidligere og har vært fornøyde. I kveld måtte vi vente en god stund på å bli vist til bordet, flere servitører så at vi sto og ventet uten at de viste tegn til at de hadde sett oss. Servitørene var ikke så alt for hyggelige, jeg tror ikke de smilte en eneste gang mens vi var der.
Vi bestilte drikke som vi måtte etterspørre da den ikke kom. Vi ba om mer vann, måtte etterspørre igjen.
Maten var god, men helhetsutrykket blir dårlig når servicen er middelmådig.

Dato for besøk: august 2020
Takk, TigerLill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Blandingen med å servere sushi og burger gir meg litt motstridende inntrykk. Det virker som de vil skumme fløten av 2 konsepter som er "in" for tiden. Jeg foretrekker mere rendurkede konsepter uten en slik blanding. Ved å blande vil de aldri bli helt premium på noe.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Matvant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cowsea, så også på

 

Har du vært i Cowsea? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din