Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra, men litt hektisk denne dagen!”
Anmeldelse av Cowsea

Cowsea
Vurdert som nr. 75 av 296 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære. Her skal du føle deg vel, enten du kommer for en helaften, eller bare tar en drikke i baren.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære. Her skal du føle deg vel, enten du kommer for en helaften, eller bare tar en drikke i baren.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig og trivelig atmosfære i lokalene! Men her må jeg dessverre trekke litt på servicen dagen vi var innom. Her virket det som litt kaotisk, selvom inne lokalene var fulle. Vi ventet 1 time og 5 minutter på to hamburgere som var ekstremt salte. Men ellers var smakene gode. De innså selv at maten tok tid og ga oss beskjed og beklaget seg og sa det hadde skjedd noen glipp:) Tok og litt tid å få bestilt drikke men s vi ventet på maten! Så var kanskje noe hektisk denne dagen! Men hyggelige folk! Takk for oss!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, sivertuhr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (310)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 310 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Hadde vært her tidligere og hadde hatt god opplevelse da. Flott lokale, hyggelig mottakelse, men det ble med det. Bestilte blåskjell som var gode, men noe liten porsjon og mye knuste skjell, samt sushi som var ok men ikke noe mer. Tenkte å bestille dessert, men det hadde betjeningen for travelt med å ta imot bestilling på. Gikk tidlig.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Drummer2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021

Booket bord anledning min sønns 20 års dag. Maten kom ikke samtidig som de andre. Måtte vente 45 minutter på dessert og drikke. Varslet servitøren 4 ganger om at sønnen hadde bursdag og om de kunne gjøre stas på dessert i form for stjerneskudd eller lignende. Skjedde aldri. Dårlig oppfølging. Når vi dro var det ingen som som sa takk for besøket. Dette var dårlige greier.. Her må det gjøres noe på servicesiden!!!!!
Terningkast 2

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 502hanneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2020 via mobile enheter

Reserverte bord på nett, helt ok, men ble henvist i "uteavdelingen", kanskje ikke det beste i slutten av november, litt for kjølig.
Ble mottatt av en litt for avmålt vertinne, kanskje varme og empati bør innføres?
Litt knotete å bestille via tlf, men må man så må man.
Drikke komme kjapt, men hvis 8 pers. på bordet synes en IPA ikke smaker ok, så bør kanskje ikke vertinnen argumentere imot?
Maten smaker godt, den er varm og fresh, men vertinnen bør kanskje ikke love at alle får sin mat samtidig, for så å servere et annet bord i mellomtiden?
Belysningen på bordet kunne vel også ha vært litt bedre, alle ønsker jo å se det man faktisk spiser...
Hyggelig plass, men mangler en del for å få topp score.

Dato for besøk: november 2020
Takk, Frode B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

En flott opplevelse med familien. Både vegetarburgeren, sushi (12 og 16 biter) samt saftige spare-ribs falt i smak. Nydelig husets hvitvin og sprudlende Dahls(!) øl.
Hyggelige ansatte, fra vakta som tok oss imot til servitøren med glimt i øyet og gode tips. Herlige Trondheim!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 659espenf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cowsea, så også på

 

Har du vært i Cowsea? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.