“Kaldt lokale og lunken servitør.”
Anmeldelse av Cowsea - STENGT

Cowsea
Beskrivelse: Et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære. Her skal du føle deg vel, enten du kommer for en helaften, eller bare tar en drikke i baren.
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Ble plassert ute (under tak) uten spørsmål om vi ønsket det. Det var iskaldt i lokalet (kun 13-14 grader ute og ingen varmelamper på) og vi satt med jakke på. At maten også var lunken og at servitøren kom med bestikk pakka inn i våte servietter hjalp ikke på. Maten var helt grei, men ikke mer. Hadde kanskje vært bedre dersom burgerne var varme... Skuffa!

1  Takk, ninafU2221ZA

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Rask og hyggelig service da vi ankom, og rask servering + god mat. Vi spiste Cowsea experience. Men etter det så vi ingen ting til videre oppfølging, så i stedet for å legge igjen mer penger her gikk vi videre til et nytt sted. Kritisk for et hvert sted å ta vare på de kundene man til en hver tid har i lokalet.

Takk, eivindmo1
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Vedlig dyr mat, med små porsjoner og dårlig service. Vi bestilte en tallerken med sushi, hvor makiene var smakløse og fryktelig små, 170kr for 6 biter. Kjøpte i tillegg en høyst ordinær burger til 259kr. Alle 8 ved bordet måtte kjøpe ekstra mat etterpå, da porsjonene var fryktelig små både for ribs, laks, burger og sushi. Det samme gjaldt dessverre for drinkene, da espresso martinien var særdeles liten.
Hver gang vi bestilte drikke tok det 20-30 minutter før den kom til bordet, til og med når det bare var øl. Maten og drikken måtte vi selv fordele mellom oss, da servitørene bare plasserte alt på enden av bordet og gikk. Vi har full forståelse for at det til tider kan være travelt, men set var mange ledige bord også.

Takk, Iver N
Anmeldt 17. juni 2022 via mobile enheter

Fredagskveld, bestilte oss Cowsea Experience. Mye veldig god og variert mat. Hyggelige servitører og greie priser. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Brooomle
Anmeldt 27. mai 2022

Var ute med en hyggelig gjeng venner, og hadde bestilt bord for ett deilig måltid. Ble ikke møtt med så mye som ett hei av servitør. Maten var forsåvidt god - men det var over 25 minutter mellom første og sistemann fikk maten. Flott lokasjon, og mye bra og jobbe med, men her må ledelsen inn å lære servitørene om serviceyrket.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, espens807

Reisende som så på Cowsea, så også på