Godt utvalg og ingen kø. Bare å stikke innom . Ingen kø heller, også. Her er der hygge å se på shoppere.
Dette er et egnet sted for alle anledninger til hverdags. Venner, date, småbarnsmødre etc.
God lunsj - jeg liker spesielt godt kyllingsalat med bacon og ekstra fetaost.
Sist vi var der kom de og serverte påfyll på kaffen, da vi følte vi hadde sittet for lenge uten å kjøpe mer. Det kaller jeg god service - og man føler seg virkelig velkommen.
Maten er ok, men definitivt ikke verdt pengene - har hørt mange snakket godt om jordbærpikene, men de har et ufortjent godt rykte - dyrt, egentlig ganske dårlig mat og dårlig service. Bestilte blandt annet en barneporsjon med pasta hvor det ble bestilt uten kjøtt og alt (bare pasta) og måtte likevel betale full pris. Pizzaen er ikke Italiensk og ellers er maten middelmådig. Anbefales ikke.
God mat til en grei pris. Kort ventetid etter bestilling av varmmat
Hyggelig atmosfære og stemning, rent og ryddig. Hyggelige og hjelpsomme ansatte.
Bestilte speilegg og fikk et egg på størrelse med kolibriegg. Med tanke på at prisnivået her er ekstremt høy var det en gedigen skuffelse. Anbefaler å styre unna !!