“Dyrt, men Ok mat.”
Anmeldelse av Jordbærpikene City Lade

Jordbærpikene City Lade
Vurdert som nr. 254 av 404 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 23. oktober 2018

Hyggelig plass, men noe trangt. Maten er grei, men prisnivået er vel høyt. Maten bestilles og betales i kassen, men blir bringt til bordet. Finnes bedre og billigere spisesteder.

Takk, Bente V

Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Fin plassering med oversikt over senteret. Stort sett ledige bord på ettermiddagene. Spiste nydelig salat. Laksen til gemalen var tørr ellers god service.

1  Takk, Petramor
Anmeldt 24. april 2018

Jeg slutter aldri å forundre meg hvordan enkelte serveringssteder tror at kundene bare er et nødvendig onde og ikke en dyd av nødvendighet for at forretningen skal overleve. Jeg skulle møte noen venner for en lunsj og gikk bort til disken for å kikke på menyen. Jeg har nevnt i brede ordelag tidligere på Tripadvisor at jeg er stor fan av fiskesuppe, så derfor ville jeg prøve den hos Jordbærpikene. Jeg kan også nevne at jeg er glad i hvitløk i maten, men for det første er jeg ikke helt sikker på hva hvitløk har å gjøre i kremet fiskesuppe og for det andre; når hvitløken tar fullstendig over all annen smak av suppa da blir det for meg en katastrofe. Fytte rakkern, det var ille!!! Og jeg må også si at jeg er møkk lei av at det brukes laks i fiskesuppe for å spare penger, for meg skal det bugne av hvitfisk og andre godsaker. Jeg leverte tilbake suppa og sa at dette ville jeg ikke spise. Istedet tok jeg et laksesmørbrød. Her var det ikke snakk om noen form for refusjon p.g.a. at maten ikke var god. Nei, skulle jeg har noe annet var det bare å betale. Som jeg forlengst har skjønt så klarer Jordbærpikene seg godt uten meg i sin hverdag og det skal de også få lov til i fremtiden. Er det ikke mer interessant å ta vare på kundene enn som så så finnes det andre steder å gå som gjerne vil yte litt service for at kundene skal komme tilbake.

Dato for besøk: april 2018
2  Takk, Karsten S
Anmeldt 8. desember 2017 via mobile enheter

Elendig. Satt i 40 minutter å ventet på en overpriset Cæsar salat. Ingen forståelse eller beklagelse fra ansatte da denne var glemt eller ikke laget mest sannsynlig. Fikk ikke kompensert med en ekstra drikke engang. Elendig.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, stikam80
Anmeldt 23. oktober 2017 via mobile enheter

Godt utvalg og ingen kø. Bare å stikke innom . Ingen kø heller, også. Her er der hygge å se på shoppere.

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, Fyrvik

Reisende som så på Jordbærpikene City Lade, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Jordbærpikene City Lade? Del dine erfaringer!