Hyggelig å rusle i gatene å se gamle fine hus. Her er det også mulighet til å kjøpe mat. Flere restauranter i området.
En trivelig plass og gå tur. Spise sin lunsj i koselige omgivelser, med byens gamle byggeskikk. Rolig og romantisk. Varierte kafeer og restauranter
bydel, med godt bevarte gater og trehus, kun få meters gange fra sentrum. Området ved gamle bybro har også mange trivelige kroer, barer og restauranter
En nydelig, brosteinslagt gåtur mellom gamle hus. Her er det også gjemt kafeer, gallerier og blomsterbutikker mellom bohus. Vakkert, men folksomt på solskinnsdager.
En av Norges hyggeligste gammel byer. Fine brusteinsbelagte gater, med hyggelige spisesteder. Rent, ryddig og godt tatt vare på, lang elva. Beste stedet i Trondheim og bare gå å nyte og slappe av. Det er også noen lekeparker for barn her
Det var en fin opplevelse å vandre langs Bakklandet. Flotte hus som er godt tatt vare på. Noen av steintrappene fremkalte minner fra barndommen og jeg fikk lyst sette meg på en av trappene for å mimre, men det bor folk i husa og det hadde ikke tatt seg ut. Rolig, fint og sjarmerende.