Ulike måter å oppleve Bakklandet på
Mer informasjon
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Dette stedet vil du ikke gå glipp av. Gjennom her ville man altså egentlig legge motorvei i tidligere tider... Flaks at man tok til vettet og dermed bevarte dette flotte området med sine gamle hus, trivelige kafeer, restauranter og butikker. En fryd å gå gjennom de brostensbelagte gatene. Hit må du dra når du er i Trondheim😊

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Trine1972
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Trondheim er min hjemby og jeg som lokal synes det er kjempeflott å gå her. Det er et godt tilbud av resturanter og kaféer å velge i

2  Takk, rlovsta
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig å rusle i gatene å se gamle fine hus. Her er det også mulighet til å kjøpe mat. Flere restauranter i området.

Takk, annegunnp2016
Anmeldt 5. august 2018

En trivelig plass og gå tur. Spise sin lunsj i koselige omgivelser, med byens gamle byggeskikk. Rolig og romantisk. Varierte kafeer og restauranter

Takk, Jan-Roar B
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

bydel, med godt bevarte gater og trehus, kun få meters gange fra sentrum. Området ved gamle bybro har også mange trivelige kroer, barer og restauranter

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, larsj898