Veldig hyggelig sted hvor tiden har stått litt stille. Gå gjennom lykkens portal og sette seg ned på et koselig lite sted med en god kopp kaffe, da får du ro i sjela.
På besøk i byen, et godt gjensyn siden jeg var student her. Må da følge gamle fotspor, og da må jeg en gåtur gjennom Bakklandet. Anbefaler alle å gjøre det samme, da denne vakre delen av byen er min favoritt uansett om man stopper for mat, kaffe eller bare går swg en tur gjennom, så er bydelen verdt en visitt! Vi sees igjen ved neste anledning!
Perfekt sted å ta en kopp kaffe eller lunsj. Avslappende stemning i forhold til sentrum og fin arkitektur.
Trondheims fineste bydelen blir bare glad og betatt når man går her. Det er flere små kaffe er som servere god kaffe og smørbrød. Er du vi Trondheim bør du ta turen hit.
Hadde en koselig gåtur med familien en ettermiddag med sol. Passe lang tur med små barn ned til Nidaros domen og masse gamle fine bygninger og spennende kriker og kroker for store og små.
Veldig hyggelig liten vinbar på vakre Bakklandet i Trondheim. Har noen småretter som feks tapasfjøl til vinen. Meget godt vinkart og et godt utvalg av annen drikke! Utrolig hyggelig og kunnskapsrik kjøkkensjef som eier og kelner! Hyggelig sted å site å betrakte Bakklandet med nydelig vin i glasset! Anbefales!