Ble anbefalt å ta turen innom Bakklandet av en lokal. Det var hyggelig og sjarmerende hus. Kanskje litt fort gjort å gå igjennom. Men verdt turen.
Det gamle arbeiderstrøket har blitt et hippt område med kafeer og butikker. Fargerik bryggerekke og pittoreske gamle trehus. Dette er et område man må innom hvis man er i Trondheim.
Gikk igjennom Bakklandet på vei til hotellet, mye fin bebyggelse, og fine hus som speiler seg i vannet!
Vi gikk en tur i gata, kikka innom galleriet og de få andre butikkene. Koselig og fort gjort, en tur innom Skydsstasjon anbefales.
Bakklandet med bryggerekka og trehusbebyggelsen er et sted som også vi som er så heldige å få bo her i Norges koseligste by gjerne besøker. Her ligger "Trampe" - verdens eneste sykkelheis, og mange koselige kaféer, restauranter, barer, puber og butikker.
Og så må du selvfølgelig gå over Den gamle bybro med Lykkens portal som går over Nidelven som renner så stille og vakker.
En del av Norges lengste sammenhengene trehusbebyggelse som danner kulisser til en fin spasertur. Du kan spytte i Nidarøhallen fra gamle bybru og ta det kjente Trondheims-bilde av bryggerekka og stikke innom små serveringssteder.